Vraag & Antwoord

OS Windows

logo niet zichtbaar?

4 antwoorden
  • Op mijn netwerk pc van het bedrijf heb ik een powerpoint presentatie gemaakt en een bedrijfslogo ingevoegd. Op alle pagina,s is het logo te zien. Als ik de presentatie opsla vink ik de optie embed true type fonts aan. Het logo heb ik thuis appart geinstalleerd. Toch zie ik als ik de presentatie opent alleen maar een vierkantje verschijnen op de plek waar het logo moet staan. Ik moet er wel bij vertellen dat op de ene pc win nt draait en op de ander win 2000 hoewel bijde computers office 2000 is geinstalleerd. Wie kan mij hierbij helpen.
  • Staat het logo in een andere map, staat het logo wel zo ingesteld dat hij geintegreerd word in het powerpoint bestand, heeft het logo een bestands format waar powerpoint moeilijk mee kan doen (png of een jpeg met een afwijkende codec, noem maar op).
  • Het Logo heb ik in het configuratiescherm/lettertype in de map fonts geinstalleerd. Als je dan op het logo pictogram klik zie je het logo ook. extentie is zoals alle andere .TTF Als ik in powerpoint of word het logo wil invoegen zie ik alleen maar ]]]]] blokjes en hokjes.
  • Je hebt het logo als font opgeslagen? Waarom maak je er geen plaatje van met een transparante achtergrond (extensie GIF). Het omzetten van plaatjes naar fonts is een secuur werkje, gaat vaak fout.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.