Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

vreemde file: sysinfo.bch (128MB)

Passer
5 antwoorden
 • op mijn pc staat een rare file waarvan ik niet weet hoe hij er gekomen is en waarvoor hij dient.
  in de C;\ staat sysinfo.bch die 128MB groot is (134.348.800 bytes). Hij is gedateerd op 5 januari2003, dus nog niet zo lang geleden.
  de c: is mijn MSDOS drive. Windows 2000prof staat op d:
  zonder hem meteen weg te gooien heb ik hem eerst gerenamed naar xsysinfo.bch en daarna een reboot. Dat ging dus mis: een mededeling dat de integriteit van mijn c: niet goed was en verder gebeurde er niets.
  weer een reboot maar dan MSDOS opgestart en de file weer terug gerenamed naar sysinfo.bch.
  je zou dan geen problemen meer verwachten bij het booten, maar niet si minder waar: zelfde mededeling.
  reboot in save mode. duurde heeeeeel erg lang. daarna weer een restart (zonder iets gedaan te hebben) en daar was windows 2000prof weer.

  nu mijn vragen:
  wat is dit voor file?
  hoe komt hij daar?
  hoe krijg ik hem weg? (hij neemt me veel te veel plaats in op een drive van 251MB die alleen voor MSDOS applicatie bestemt is)
 • Ik kan op [b:7360ad177a]sysinfo.bch[/b:7360ad177a] niks vinden.
  Alleen de extensie [b:7360ad177a]bch[/b:7360ad177a] behoort toe tot [b:7360ad177a]dBase Batch process object[/b:7360ad177a], als je dBase draait onder MS-DOS is dat misschien de verklaring.
 • moraal van het verhaal = niet knoeien met files die je niet kent, eerst te weten komen wat het is.
  Die datum die je daar vernoemt kan misschien een datum zijn waarop de file aangepast is door zichzelf of andere.
  128MB kan nu niet zomaar verschijnen in je pc, dus moet het wel meegekomen zijn met een of ander prog dat je geinstalleerd hebt.
  Kijk eens welke progs je geinstalleerd hebt, steek de cdrom in je lade en doe een search naar desbetreffende file, je weet nooit of je hem daar ergens vind, dan weet je tenminste vanwaar hij komt.
 • Heb je een of ander benchmarkprogramma gedraaid?
  http://tinyurl.com/5w2x
 • Ik had hetzelfde bestand, maar bij mij was het 1,2 gigabyte. Het bleek dat dit aangemaakt werd door FreshDevices' FreshDiagnose als deel van een harddisk benchmark.
  Ben heeft dus waarschijnlijk de nagel op de kop geslagen. Je kan dit bestand gewoon verwijderen, of de benchmark opnieuw draaien en wachten tot hij volledig afgelopen is. Dan zou de file vanzelf gedelete moeten worden.

  Zisj

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.