Vraag & Antwoord

OS Windows

Instabiele Me(waarschijnlijk)

Anoniem
J. de Boer
6 antwoorden
 • Hallo en help!

  Ik heb waarschijnlijk een instabiele os , ik werk momenteel met "me" maar had hier met 98 se ook last mee, na een harddisk crash heb ik er twee nieuwe ingestopt en een volledige op een schone lei "me" geinstalleerd, maar nog steeds met diverse spelletjes stotterende geluiden en beelden (niet alle spelletjes), heb een nieuwe video kaart erin gezet, en dit mocht ook niet baten. heb ook diverse keren me er overheen laten lopen en nog steeds het probleem.

  wie kan mij tips en trucs geven

  PIII 866 mhz, 2x 40 gb, 256 mhz werk, pci geluids en pci vga 64 mb
  o ja pci geluidskaart is er naderhand ingezet omdat moederbord geluidskaart niet optimaal was, maar ik kan niet in de bios moederbord geluidskaart vinden en of deze wel uitgeschakeld is, boekje van het moederbord heb ik nog wel maar geeft maar beperkte info waar ik die geluidskaart kan vinden.

  help dus

  in iedergeval bedankt.
  Hein (oja soms online)
 • Met welke spellen heb je problemen dan?
 • met lego en alletwee de Haryypotters.
 • Zou toch nog wel eens in dat onboard sound kunnen zitten. Er moet in je BIOS toch echt een optie zijn om dit uit te schakelen.
 • [quote:5be054e80c="Peter Vooges"]Zou toch nog wel eens in dat onboard sound kunnen zitten. Er moet in je BIOS toch echt een optie zijn om dit uit te schakelen.[/quote:5be054e80c]
  Gewoon je BIOS even doorbladeren. Staat er zeker tussen. Heb je echt geen boekje voor nodig. Betreffende optie veranderen van enabled in disabled. Is eigenlijk een must, ook vanwege eventuele IRQ-conflicten.

  Jan de Boer
 • ik heb gespit en gekeken in mijn bios maar een on board sound kom ik niet tegen, sterker nog pci soundblaster ook niet,

  mijn klompen zijn gebroken, heb ik weer !!! :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.