Vraag & Antwoord

OS Windows

Upgrade win98se naar win2000 prof

3 antwoorden
  • Ik krijg nadat ik mijn product key heb ingevoerd (uiteraard goedgekeurd), en daarna op volgende klik de volgende foutmelding: Setup kan e:\386i\mfc42.dll niet naar c:\windows\setup\mfc42.dll kopieren. waarna ik alleen op ok kan klikken. dan krijg ik de volgende: Setup kan e:\386i\migisol.exe niet naar c:\windows\setup\migisol.exe kopieren. daarna lijkt hij verder te gaan, maar daarna krijg ik de melding dat windows niet alle bestanden heeft kunnen kopieren en wordt de setup afgebroken? Heeft iemand een idee? Een schone versie is op dit moment helaas geen optie......[/img]
  • migisol.exe is de Windows NT Migration Helper - onmisbaar bij de migratie van Windows 98 SE naar Windows 2000. Zonder dat ding doet Microsoft geen zaken... Bij een schone installatie is het ding niet nodig. Toch maar overwegen, dus.
  • Op dit moment heb ik niet de tijd om Win2000 schoon te installeren, maar mijn win98se werkt op zich goed alleen loopt het geheugen nog wel eens vol dus dat betekend een aantal maal rebooten per dag. Hier heb ik met win2000 waarschijnlijk minder last van !

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.