Vraag & Antwoord

OS Windows

meeredere geopende documenten na verloop v tijd in een knop

9 antwoorden
  • Dit probleem is vast al honderd keer behandeld, maar ik kan de oplossing nergens vinden. Als ik meerdere word documenten open heb staan (of meerdere agenda's of internetpag.) dan worden ze na verloop van tijd gegroepeerd per soort (dus alle excel doc in een knop en alle agenda's in een knop) naast de startknop. Ik weet dat je dit uit kunt zetten maar kan nergens vinden waar. Ik gebruik WinXP Pro
  • Uit m'n hoofd: Rechtermuis op de taakbalk om de eigenschappen te kiezen. Dan door de twee tabbladen heen lopen. Ik geloof dat ie daar tussen staat.
  • Is er ook een andere manier. De rechtermuisknop is hier uitgeschakeld van hogerhand.
  • als de rechtermuisknop uitgeschakeld is, dan vast ook Start>Instellingen>taakbalk?
  • Ja, inderdaad. :(
  • Dan moet je toch even met je systeembeheerder gaan praten; Er zal theoretisch wel een "brute" oplossing voor het probleem zijn, maar erg netjes is dat niet. Ik weet niet of het een openbare (bibliotheek ofzo) of een persoonlijke PC ("jouw" PC op je werk...) betreft, maar als je in het tweede geval aan de systeembeheerder uitlegt dat je dat behoorlijk stoort, dan lijkt me dat een kleine moeite om dat te verhelpen. Tenslotte willen ze dan ook dat jij zo comfortabel en daardoor productief mogelijk werkt.
  • Bedankt voor jullie hulp. Het is voor een collega. Die stoort zich er onwijs aan, systeembeheer zegt dat het niet kan en ik denk Ik ben toch niet gek, thuis kan het wel.
  • [quote:bdc8c9d462="lizard"]Die stoort zich er onwijs aan, systeembeheer zegt dat het niet kan[/quote:bdc8c9d462]Het is het eerste dat ik uitzet na een nieuwe XP installatie, want het irriteert mij ook mateloos. Dat je systeembeheerder zegt dat het niet kan is waar_de_loos: dan wil ie niet graag genoeg. Het is voor hem een kwestie van: inloggen, vinkje weghalen en uitloggen. Ik snap best dat ie niet iedere PC apart wil instellen, maar hij(of zij natuurlijk) maakt het er zich nu wel makkelijk vanaf als je het mij vraagt.
  • En heeft iemand tips voor een "minder elegante" oplossing?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.