Vraag & Antwoord

OS Windows

XP home NL installeren over een XP professional English

4 antwoorden
  • Ik heb een illegale engelse versie XP prof die ik wil vervangen door een legale nederlandse XP home versie. Kan dit? Hoe moet ik te werk gaan? Geeft het mogelijke complicaties? Raak ik gegevens kwijt? Wie heeft dit ook gedaan en kan mij tips geven?
  • Je kunt een andere taalversie niet gebruiken om een upgrade uit te voeren, en al helemaal niet van Pro naar HE. De enige mogelijkheid is een schone installatie. Booten, partitie verwijderen, nieuwe partitie maken, installeren.
  • zeker niet eens proberen, gewoon alle belangrijke data enz. op cd zetten, en c formatteren. omdat: je niet van pro naar he kan je ook niet van eng naar nl kan, wordt gigantische chaos je systeem dan traag wordt, en er waarschijnlijk fouten komen enz. wen je gewoon aan om altijd een schone installatie te doen, dus geen installatie over een oude versie heen. krijg je alleen maar problemen mee.
  • Bedankt voor jullie antwoorden. Maar nu de volgende vragen. Ik heb 3 partities op mijn harde schijf, omdat ik nog steeds ME op C: heb staan, D: voor data en E: voor XP. Moet ik alle partities formatteren of eerst verwijderen en daarna b.v weer 2 partities aanmaken voor XP en data? FAT32 of NFTS? Hoe kan ik alle data (agenda, mails en adressen etc) van Outlook, IE en Hotmail opslaan en later na de installatie van XP Home weer terug plaatsen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.