Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

MCI ????

HermanH
4 antwoorden
 • Ik heb een cursus Spaans uit de tijd van W95 geinstalleerd op mijn P4 draaiend onder XP. De installatie verloopt enigszins moeizaam omdat de cd mij wijs wil maken dat er geen goede versie van Quick time op mijn systeem aanwezig is en wil derhalve versie 2.1 o.i.d installeren terwijl ik meen dat ik 3.0 heb op z'n minst. Maar het grootste probleem doet zich voor als ik de cursus opstart. ik krijg constant de melding dat mijn MCI niet goed geinstalleerd zou zijn. Dat zegt me niets. Jullie wel?
 • Misschien helpt het volgende u verder:
  Oude DOS-of Windows-programma's werken vaak niet meer onder XP. Gelukkig kan XP die programma's foppen door Windows 98 te simuleren.

  1) Klik op "start" "Alle programma's","Bureau-accessoires","Wizard programmacompatibiliteit"

  2) De aanwijzigen van de wizard spreken voor zich. Zo word je bijvoorbeeld gevraagd of je het programma van cd-rom wilt opstarten en welk oud besturingssysteem gebruikt moet worden. Kies de juiste opties en druk daarna op "volgende"

  3) Bij de derde vraag (over beeldscherminstellingen) moet je alles activeren,tenzij het oude programma expliciet andere instellingen voorschrijft.

  4) Klik door de overige vensters van de assistent. Aan het eind wordt de oude toepassing gestart. Daarna meldt de wizard zich nog een keer en vraagt of het programma op de juiste manier geactiveerd werd. Klik op "JA" In vervolg wordt de toepassing met deze instellingen opgestart.
 • Voor meer info mbt het probleem:
  http://www.mindscape.nl/techsupport/CommonProblemDetails.asp?id=66
 • Hartelijk dank voor het meedenken. helaas is het probleem niet opgelost.
  Bessy's raad had ik al uit mijzelf opgevolgd. En dat helpt niet.

  Bij herman's oplossing dacht ik "bingo" maar helaas. De daar geboden opossing lijkt mij voor W95 en W98 van toepassing. Onder XP kan ik echter niet Microsoft MCI als fabrikant vinden. Wel alleen Microsoft, maar dan kan ik alleen maar een midi apparaat installeren :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.