Vraag & Antwoord

OS Windows

WinXP en Toevoegen Windows Componenten

4 antwoorden
  • WinXP Pro Corp draait bij mij al meer dan een jaar. Bij de installatie heb ik de FAX component niet laten installeren en dat wil ik nu alsnog doen. Dus via Config Scherm naar Software en geklikt op Windows onderdelen toevoegen. Er verschijnt dan een foutboodschap dat het "HoofdInformatiebestand" niet beschikbaar is. Weet niet hoe lang dit al zo is want nooit eerder deze optie in Software nodig gehad. Wat is bedoelde bestand eigenlijk? Hoe kan ik het weer ter beschikking krijgen? Ik weet wel dat ik tbv FAx ook aandere software kan krijgen maar dat deze optie niet werkt is niet correct. Graag hulp. P.
  • Misschien heb je hier wat aan: http://www.onlinehelpdesk.be/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3614 ///P de BB
  • [quote="Paulus de Bosbouter"]Misschien heb je hier wat aan: http://www.onlinehelpdesk.be/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3614 ----------------------------------------------------------------------------- Neen helaas niet. De aanvrager op het Belgische forum vindt zelf dat hij eigenlijk nooit een bruikbaar antwoord gehad heeft. Daarom de vraag of er nog andere suggesties zijn. Bvd. P.
  • Probeer eens een herstel uit te voeren van je windows. Lees even op http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm hoe je dit best aanpakt. Marc

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.