Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 6.0 probleem met PDF files

None
1 antwoord
  • Sinds ongeveer 2 maanden heb ik Windows XP Home inclusief IE 6.0 met service pack 1 en versccheidene patches op mijn computer. Sindsdien heb ik een buitengewoon irritant probleem. Wat is het geval?
    Als ik aan het surfen ben en op een site een PDF pagina open, deze na het lezen vervolgens weer af wil sluiten om terug te keren naar de site op Internet Explorer waar vanuit ik de PDF file geopend heb, dan blijft IE hangen, verschijnt er kortstondig een bericht dat het programma (IE) niet reageert, en even later ben ik ook de site waar vanuit ik de PDF file had geopend kwijt. Als ik dan mijn cursur weer over “Startpagina” heen beweeg, werkt alles weer normaal.
    Voor alle duidelijkheid, ik heb gisteren ruim 2 uur met de experts van Microsoft aan de lijn gezeten, maar ook die kwamen hier niet uit, althans tot op heden. O.a. nadat McAfee tijdelijk uitgeschakeld was, IE 6.0 opnieuw geinstalleerd, Adobe Reader 5.1 opnieuw geinstalleerd, met msconfig in het opstartmenu alles uitgevinkt, maar helaas nog steeds geen oplossing.
    Wie is er slimmer dan Microsoft?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.