Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

multi boot

ed5
3 antwoorden
  • ik heb op mijn pc 3 keer win xp staan.allen uiteraard op een eigen primaire partitie.het spul start op met bootmagic.het vreemde isnu als ik in bv de eerste xp een game installeer, staat het ook in de afdeling software van het configuratie scherm van de andere twee xp'en.het spel zelf wordt niet geinstalleerd.dit kan toch niet, de ene partitie kan toch onmogelijk iets op de andere zetten?????????
  • 3 Maal WinXP op 1 PC. Je vraagt om rpoblemen, en roept dan om hulp om ze op te lossen. Waar is de logika, en wat is het nut?
    Je mag natuurlijk op jou PC 20 maal Windhoos appart installeren. Maar vraag dan niet om hulp als er een probleem is…Niet dat misschien hulp geweigert word, maar ik denk niet dat er veel zijn die ook zo'n onlogische configuratie hebben, en als dusdanig geen realistisch antwoord kúnnen geven.
  • Ik zie niet in waarom zoiets onlogisch is. Alleen maar omdat jij het onlogisch vindt? Ik kan je wel een lijstje met voordelen geven als je daar behoefte aan hebt. De belangrijkste is dat de kinderen een aparte spelletjes installatie hebben die absoluut geen invloed heeft op de installatie waarmee wordt geïnternet. Maar ook het uitproberen van software in een aparte installatie is voor mij belangrijk.
    En inderdaad zou het beschreven probleem niet mogen optreden. Zeker niet als je de primaire partities door BootMagic op hidden laat zetten. Als het desondanks toch gebeurt, dan lijkt me er iets stevig mis met 1 of meer van die installaties. Met name de partitietoewijzing even kritisch bekijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.