Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

tijdens opstarten komt steeds c:\program naar voren

Johnny321
7 antwoorden
 • Hallo Iedereen,
  Als ik mijn pc met win XPPro opstart dan start automatisch een map c:\program op. Ik heb de map al verwijderd en heb al in msconfig en het register gekeken of er ergens een string staat die dit aanmaakt maar ik kan dit nergens vinden en heb op dit moment geen ideeen meer.
  Is er iemand die dit probleem ook heeft enzo hen je het op kunnen lossen??

  Alvast bedank.
  Niels
 • Mogelijk een virus of spyware.
  Voor spyware: Draai Ad-aware http://lavasoft.element5.com/support/download/ en spybots http://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download. Mogelijk is je probleem dan opgelost.

  Zo niet laat je PC eens scannen met een goede virusscanner.
 • Kijk eens of er een opstartpad staat zonder " eromheen.
 • Ik heb al gescand op spyware met de laatste versie van ad-aware 6.
  Ook al gescand op virussen met Norman antivirus 5.5 met de laatste defenities. In opstarten staat niets dat verwijst naar dat path.
 • Het kan iets in de opstartbestanden zijn. Als een programma een link daarin gezet heeft zonder de haakjes, zoals Brigitte al zij. Dan gaat WinXP i.p.v. C:\Program Files\Programma\Exe-bestand, naar C:\Program. Kijk dus goed in de sytem.ini, win.ini, en etc. via msconfig.
  Dus niet alleen in het register hoeft de oorzaak te zijn
 • Het is mij ook overkomen. Dat gebeurde na de installatie van Norton anti virus 2003. Na de-installatie was het weer over. Bij Symantec wisten ze er geen oplossing voor.
  Vraag is dus of je kort hiervoor ook iets nieuws geïnstalleerd hebt.
 • Mogelijk is het een beschadigde key in je registry. Je kunt daar natuurlijk op gaan zoeken, maar er begeinnen heel veel keys met "C:\program files".

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.