Vraag & Antwoord

OS Windows

sp1 wat zit er precies in

Anoniem
wildside
2 antwoorden
 • Ik heb een nieuwe instalatie gedaan van xp. messenger verwijdert, automatische updates uit, mediaplayer geen toegang verleent via mijn firewall (zonealarm pro) en foutmeldingen versturen uitgezet, want ik heb er geen behoefte aan om info naar ome bill te sturen. Dus vraag ik me af wat er precies in sp1 zit, ik weet dat de java virtual machine er in zit maar wat zit er nog meer in en als ik sp1 instaleer ben ik dan weer info aan het versturen, ik heb geen illegale windows maar mijn systeem is mijn systeem niemand hoeft daar info over vindt ik.
 • In SP1 zit o.a. het volgende:
  Nieuwste Windows Media player
  Veel beveiligingsupdates
  JVM
  En door installatie van SP1 kun je bepaalde in Windows geintregeerde programma's in het menu Software zichtbaar maken. Waardoor je zou denken dat je ze kunt "verwijderen". Maar…… ik geloof dat hiermee alleen de links in het menu Start, etc verwijderd wordt. En het programma zelf niet.


  Je kunt het beste fff kijken door op Windows Update in het menu start te klikken. Bijna alle updates die je daar kunt downloaden zitten standaard in SP1. Alleen de nieuwste updates niet. Als je precies weet op welke datum SP1 is uitgekomen, kun je precies aan de datums van de updates zien welke wel of niet in SP1 zitten :wink:

  En over die functie van het uitzetten van foutmeldingsberichten. Ik weet niet waar die functie in Windows zit. Ik weet dus ook niet of na de installatie van SP1 de functie er nog steeds in zit. Misschien kun je me ff zeggen waar de functie zich bevind. Dan kan ik ff voor je kijken. Of anders installeer SP1 met de optie dat je de installatie weer ongedaan kan maken. Kost wel meer schijfruimte, maar je kunt weer terug naar je oude situatie.

  mvg,
  Roy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.