Vraag & Antwoord

OS Windows

progs die achter je rug om inbellen loggen

5 antwoorden
  • Ik heb de laatste tijd last van applicaties die automatisch inbellen. Kan ik in Windows XP Pro loggen welke applicaties dat zijn?
  • Ja, dat kan met een sniffer. Je kunt ze overigens vaak goed verwijderen met Ad-aware [url]http://lavasoft.element5.com/support/download/[/url] en spybots [url]http://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download[/url]. Je moet ze wel alle twee gebruiken. Hoewel ze elkaar voor een gedeelte overlappen, pakken ze alle twee ook een aantal zaken aan die de ander net niet aan pakt. Succes.
  • [quote:55546b675c="HermanH"]Ja, dat kan met een sniffer. Je kunt ze overigens vaak goed verwijderen met Ad-aware [url]http://lavasoft.element5.com/support/download/[/url] en spybots [url]http://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download[/url]. Je moet ze wel alle twee gebruiken. Hoewel ze elkaar voor een gedeelte overlappen, pakken ze alle twee ook een aantal zaken aan die de ander net niet aan pakt. Succes.[/quote:55546b675c] Bedankt voor je reactie. Ad-aware heb ik al een tijd, en die vangt inderdaad niet alles achter je op. Spybots ga ik erbij proberen. Blijft toch mijn vraag nog staan: Of Win XP pro zelf ook logmogelijkheden heeft op dit gebied?
  • Biedt de eventviewer hier geen oplossing??
  • als gewilde apps auto inbellen en je wil de controle behouden neem dan een firewall, als ongewilde apps auto-inbellen moet je ze proberen te verwijderen en inderdaad gaat dat het beste met adaware (wel updaten) ( t beste getest= pestpatrol, maar kost geld). Er bestaan kleine progjes voor in je tray die dit allemall voor je in de gaten houden, deze kosten allemaal aardig wat resources, maar toch een aanrader is die van www.coolspot.de, Ja in t duits,wel gratis Groet

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.