Vraag & Antwoord

OS Windows

switchen met alt tab lukt niet

5 antwoorden
  • Ik wil met alt+tab switchen tussen windows(of programma) en een spel. Of met de windows toets. Als ik in het spel zit kom ik gewoon op deze manier in windows en kan doen wat ik wil. Wil ik dan weer terug naar het spel, dan krijg ik een zwart scherm met een foutmeldings venster: Scherm titel: FATAL ERROR [ sound initialized successfully. ] Melding: Pending exception Als ik op de knop OK druk blijft het scherm zwart en gebeurd er niets meer. Ik moet via Ctr,alt, del het spel afsluiten. Wie weet hoe ik die kan oplossen zodat ik weer gewoon kan switchen tussen het spel en windows. Switchen tussen programma's lukt wel. En overigens is het zo dat het soms wel lukt om tussen win en het spel te switchen. Ik heb windows XP. Alvast bedankt
  • ik weet het niet hoor, maar dat licht volgens mij gewoon aan het spel. er is niets mis met windows bij jou, maar sommige spellen ondersteunen het gewoon niet, om tijdelijk even naar de achtergrond te moeten. is dus niets aan te doen.
  • [quote:228226b3e4="juleswijers"]ik weet het niet hoor, maar dat licht volgens mij gewoon aan het spel. er is niets mis met windows bij jou, maar sommige spellen ondersteunen het gewoon niet, om tijdelijk even naar de achtergrond te moeten. is dus niets aan te doen.[/quote:228226b3e4] Ja, maar het gekke is dat het spel de éne keer wel naar de achtergrond gaat en de andere keer niet.
  • [quote:8745d8cb36]Ja, maar het gekke is dat het spel de éne keer wel naar de achtergrond gaat en de andere keer niet.[/quote:8745d8cb36] Het is misschien wel handig als je er bij zegt welk spel het is. Als het een spel is dat via de dos-promt draait (zoals Lara Croft I) in WIN-XP wil het switchen tussen het full-screen spel en het bureaublad nog wel eens niet lukken. Duzzzzz, zeg ff welk spel het is.
  • [quote:4f0140f486="topmas"][quote:4f0140f486]Ja, maar het gekke is dat het spel de éne keer wel naar de achtergrond gaat en de andere keer niet.[/quote:4f0140f486] Het is misschien wel handig als je er bij zegt welk spel het is. Als het een spel is dat via de dos-promt draait (zoals Lara Croft I) in WIN-XP wil het switchen tussen het full-screen spel en het bureaublad nog wel eens niet lukken. Duzzzzz, zeg ff welk spel het is.[/quote:4f0140f486] Tis een Flight Simulator: IL2 Sturmovik genaamt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.