Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Data verplaatsen i.p.v. copieren

None
9 antwoorden
 • Als ik gegevens van de een naar de andere HD wil verplaatsen en ik sleep ze gewoon dan worden ze gekopieeerd maar hoe kanik ervoor zorgen dat ze verplaatst worden zodat ik ze niet zelf moet wissen op de eerste locatie?
 • wel eens gehoord van knippen en plakken?
  en als je sleept, moet je ctrl OF shift ingedrukt houden, bij een van de twee verwijdert hij het oorspronkelijke bestand ook. probeer maar
 • Doe het nog makkelijker: Met je rechtermuisknop slepen en dan [b:cd2f314f75]verplaatsen[/b:cd2f314f75] in plaats van het vetgedrukte kopiëren!
 • Rechtermuiknop slepen werkt perfect !
  Bedankt
 • SHIFT knop indrukken als je op het doel ben aangekomen. Dan zal je zien dat het "plusje" verdwijnt.
 • Gebruik TotalCommander.
  http://www.ghisler.com/
  Selecteren met grijze plus, enter en dan F6 naar de dir waar je het wil hebben. Makkelijker kunnen we het niet maken.
 • Rob, bij jouw actie moet je wel twéé toetsen indrukken. Met rechtermuisknop maar één. Dat vermindert de kans op RSI! Van cruciaal belang ;)
 • [quote:deb9682277="Johnny321"]Rob, bij jouw actie moet je wel twéé toetsen indrukken. Met rechtermuisknop maar één. Dat vermindert de kans op RSI! Van cruciaal belang ;)[/quote:deb9682277]

  Kijk dat zie je verkeerd, je krijgt RSI van de muis. Men zegt niet voor niks muisarm. En bij mij gebruik je je vingers, dus voorkom je RSI. :wink:
 • [i:a42857f5ef]RSI of "muisarm" is de veelgebruikte (feitelijk medisch onjuiste) verzamelnaam voor een diversiteit van (pijn)klachten aan nek, schouders, armen, polsen en vingers als gevolg van  statische belasting en/of repeterende bewegingen.

  http://www.medicuisine.nl/page6.html
  [/i:a42857f5ef]

  Hier zie je dat RSI niet komt door alleen de muis, maar dat het vooral komt door repeterende bewegingen. (steeds F6 indrukken 8) )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.