Vraag & Antwoord

OS Windows

XP start heel traag op

5 antwoorden
  • Mijn pc start heel traag op in XP. Je hoort de harde schijf heel de tijd tik-stil-tik-stil enz. Ook in windows zelf blijft hij langzaam. Configuratie: P3 667Mhz VIA BVD2A moederbord 256 pc133 ram 30 gb maxtor hd 10 gb mator hd (hier staat windows directory op) 128 mb geforce 4 mx440se realtek 10/100mb netwerkkaart
  • Wat draait er allemaal op de achtergrond mee? Gebruik je wel eens Ad-aware om de spyware te verwijderen Regclean om je register op te schonen. Defragmentatie?
  • Als je HD rammelt zal ie wel dood gaan binnenkort. En wat Windows betreft. Langzaam gaat het altijd, tja het is en blijft M$ Schone install misschien? Je hebt namelijk van die mensen die rustig 3 jaar met een Windows doen. Huis en tuin Pc's-gebruikers
  • Scannen op Spyware en op virussen. Bootvis al geprobeerd? http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/BootVis.asp Zet XP op je snelste schijf - dit scheelt ook wat.
  • Ik vind het logisch hoor. Je PC trekt et gwoon nie. Als je HOME hebt moet je gwoon eff defragmenteren enz.....Als je PRO hebt is het misschien de moeite om een geheugen uitbreiding te doen. Wij hebben hier een Duron1300 staan met 256mb mem en XP is meestal ook nie vooruit te branden met opstarten. Het scheelt ook een hoop als je een 7200rpm HDD hebt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.