Vraag & Antwoord

OS Windows

[xp] sp1 en startup

Anoniem
M@rc
2 antwoorden
 • Ik heb al geruime tijd WINXP PROFESSIONAL draaien zonder enige noemenswaardige problemen echter dit weekend heb ik service pack 1 via windowsupdate geinstalleerd en sindsdien startup mijn computer niet meer goed op en krijg tijdens het opstarten de volgende foutmelding:

  Kan entrypoint van procedure AssocIsDangerous niet vinden in DLL bestand SHLWAPI.DLL waarna ik alleen nog op oke kan drukken en vervolgens de volgende melding:

  Fout in gebruikersinterface
  ===========================

  Kan het dll-bestand msgina.dll (aanmeldgebruikersinterface niet laden)

  Neem contact op met de systeembeheerder om dit bestand te laten vervangen of het originele bestand te laten herstellen en daarna botton opnieuw starten alleen maar mogelijk.

  Het is mijn eigen pc thuis en heb nog een andere pc met xp erop echter kan niet op c schijf van eerder genoemd pc komen. Heb een serie van 6 opstartdiskettes maar daarmee kan ik niet op c schijf echter alleen keuze om windows opnieuw te installeren.
  Kan iemand mij adviseren hoe ik mijn systeem kan redden ? Zelf dacht ik aan het kopieren van het dll bestand van andere pc naar pc met probs , echter kan niet bij c schijf komen !
  Is het opnieuw overheen installeren van windows xp ook een mogelijkheid en hoe kan ik een opstartdiskette krijgen/maken waarmee ik direct op c schijf kan komen.

  Alle hulp is welkom , alvast bedankt !
 • Gewoon opnieuw installeren en kiezen voor reparatie ipv voor vervanging van je besturingssysteem.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.