Vraag & Antwoord

OS Windows

Géén paswoord en toch probleem

6 antwoorden
  • Gebruik WinXP Professional met slechts één account namelijk de beheerdersaccount. Ook géén paswoord toegepast dus iedereen kan desgewenst de PC opstarten. Dat is verder niet het probleem maar er is Software dat daarmee niet kan werken. Bij Username wordt de naam van de beheerder herkend aar dan wordt geverificeerd of het zelf in te geven Paswoord wel klopt met dat paswoord wat bij die account hoort. Aangezien ik bij de installatie van WinXP géén paswoord heb meegegeven kan ik doen en laten wat ik wil maar de verificatie van “Name and Password of a Domain Administrator account” is de bottleneck waar ik niet doorheen kom. Wie weet raad? Paul
  • Ik denk dat dit te maken heeft met de software die je wilt installeren en niet met het feit dat er geen wachtwoord zit op het beheerdersaccount, er wordt namelijk om een domain administrator gevraagd, terwijl de beheerder op je pc een local administrator is, om welke software gaat het?
  • Vraag is: om welke software gaat het? Backup Exec for Windows Servers Bvd
  • En draai je een server??? Dus W2k server of NT4 server???? Je schrijft namelijk dat je XP Pro hebt en dus geen server........
  • En draai je een server??? Dus W2k server of NT4 server???? Neen, dus dat is het probleem! Weer wat geleerd en hartelijk dank voor de snelle reacties.
  • Misschien heb je wat aan het standaard backup ttoltje wat bij XP Pro zit: NTbackup als je ntbackup aanroept vanuit start ->uitvoeren start het programma op. Misschien is het voldoende voor wat je wilt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.