Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Adresboek Outlook toont niet alle contactpersonen

J. de Boer
4 antwoorden
 • Lezers,

  Van een oude pc exporteerde ik het adresboek van Outlook Express 4. Wanneer ik dit WAB-bestand open, zie ik maar een contactpersoon. Lijkt er dus op dat alle andere 161 personen verdwenen zijn! Maar: wanneer ik in het adresboek zoek naar alle emailadressen bevattende de @, toont het adresboek wel alle contactpersonen! Hoe krijg ik al mijn contactpersonen weer direct in mijn adresboek?
  Mijn dank is groot…
 • merlijn,

  Met een wab bestand lukt dit niet,het moet een bestand worden met de extentie *.csv.

  Outlook Express,Bestand > exporteren > adresboek
  selcteer dan tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden),
  importeren middels dezelfde weg.

  wanderer
 • Hellaas heb ik de computer al geupdate, met WIN2000 Pro. Kan ik het adrersboek nu nog importeren? Outlook Express 5 geeft aan dat het WAB bestand niet gebruikt kan worden wanneer ik het importeer. Is er dus een andere mogelijkheid? En waardoor zijn niet alle contactpersonen zichtbaar(zie 2 berichten hierboven)…?

  Merlijn
 • Ik denk dat je het wab bestand op cd hebt gezet en dan wordt het een "alleen lezen"bestand.
  Ik heb e.a getest in Win 2000Pro,daar staat bij mij ook OE5 op,maar mijn wab bestand komt uit OE6,ik verwacht dat dat er weinig toe doet.

  Direct vanaf cd lukte het inderdaad niet,(alleen lezen)toen het wab bestand naar de HDD gekopiëerd en alleen archief aangevinkt,dat doe je door rechts op het wab bestand te klikken en eigenschappen te selecteren.

  Daarna lukte het prima.

  wanderer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.