Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

inbelscherm automatisch in beeld bij opstarten computer

gerben
15 antwoorden
 • Hallo helpers,
  Bij een computer van mijn buurman start automatisch het inbelscherm voor de internetverbinding als hij de computer opstart. Dit is vervelend en ik heb geprobeerd met msconfig diverse programma's uit te zetten maar dat inbelscherm blijft vrolijk opstarten. Wat zie ik over het hoogd?
  OS win98, Zonealarm, Norton Antivirus met automatisch update uitgeschakeld!
  Verder wil het inbelscherm het wachtwoord niet onthouden. Na invoer is deze optie niet klikkeble. (mooi woord). Wie kan mij(n buurman) helpen? :roll:
 • Niemand die een zinnig antwoord heeft???? :o
 • Als je al met MS Config bezig bent geweest is er maar een reden die mij nog te binnen wil schieten:
  Het zou kunnen zijn dat "Controleren of de uitgever een certificaat heeft ingetrokken" in IE bij Internet opties - Geavanceerd - Beveiliging is aangevinkt.
  Sommige service packs van MS kunnen deze optie aanzetten. Bij sommigen heeft dit inderdaad tot wat merkwaardige reacties van het systeem geleid.
  Als dit niets oplost zal je toch stapgewijs verder moeten zoeken…..
  Suc6,
  Ton
 • Post ff de programma's die bij MsConfig staan, en welke je uitgevinkt hebt, dan kunnen we er misschien iets van zeggen.
 • Probeer eens de 'client for microsoft networks' te installeren..
 • …in ieder geval even "automatisch verbinding maken" uitschakelen, bij de eigenschappen van internet (config. scherm)
 • De kans is groot dat het komt door een programma zoals MSN messenger dat opstart en automatisch een verbinding wil maken. Kijk welke programma's automatisch opstarten en welke daarvan misschien internet gebruiken. Schakel ze 1 voor 1 uit totdat het scherm zich niet meer toont.
 • Hoi,

  Heb een paar maanden geleden hetzelfde euvel gehad. Zone Alarm was hier de schuldige. Dit is overigens al eerder op dit forum ter sprake geweest. Klik onder andere maar eens op onderstaande link:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=54463&highlight=

  Het schijnt in de nieuwe versie van Zone Alarm verholpen te zijn, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.

  Succes ermee!
 • Bedankt tot zover, maar het probleem is nog niet verholpen. Met MS config heb ik een voor een progs uitgezet, helpt echter niet. Ook zonealarm is niet de oorzaak.
 • En heb je bij je internet instellingen 'nooit een verbinding maken' wel aangevinkt?
 • Gerben, als ik die aanvink maakt hij dus nooit meer verbinding met internet…..
 • Ja en nee. Hij doet het niet automatisch, je moet dus altijd handmatig een verbinding maken. Iets waar ik persoonlijk sowieso de voorkeur aan geef.
 • Gerben, handmatig een verbinding maken? Dat ding moet gewoon verbinding maken als ik op de" E"van Explorer dubbelklik…..
 • Je wilt dus het midden en de beide einden… :)

  Tsja, dan zit er weinig anders op dan uitzoeken, welk programma verbinding probeert te maken. Wellicht heb je iets aan een firewall, die hebben meestal wel een listing van welk programma actief is op dat gebied.
 • Nou ik heb handmatig een verbinding gemaakt. Ik wil natuurlijk niet eigenwijs zijn. Jammer nog dat het wachtwoord niet onthouden wordt. "Wachtwoord onthouden" blijft grijs. Is hier nog iets aan te doen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.