Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstarten zonder wachtwoord

Hans.Vosman
3 antwoorden
  • L.S.

    Mijn pc draait op W ME. Ik heb een lokaal netwerk met twee computers. Dus ik moet opstarten met client voor Microsoft-netwerken. Bij het ostarten verschijnt er dan een opstart menutje met de naam van de gebruiker en een invulveld voor een wachtwoord. In het verleden hoefde ik alleen maar op enter te drukken, mar nu gaat dat niet mer. Ik moet nu de annulerenknop indrukken. Een van mijn zoons heeft de gebruikersnaam veranderd. Dat heb ik teruggezet maar sindsdien heb ik dat probleem. En ik wil de oude situatie terug, wie heeft een antwoord. Een tweede probleem, dat hier misschien mee samenhangt is dat als ik Outlook opstart gevraagd word om het passwrd voor outlook terwijl het vakje voor onthouden van wachtwoord wel is aangevinkt. Ook in dit geval wil ik dat niet, vroeger klikt ik outllok aan en dan startte hij autmatisch op. Ook hier weer wie heeft een antwoord.

    Bvb hartelijk dank
  • Bij 98 kon je volgens mij ergens een bestand wissen dat in je Windows-directory stond. Dit bestand had de naam van de naam van de persoon waarmee je inlogt.
  • [quote:bef2f7e309="SurfDude"]Bij 98 kon je volgens mij ergens een bestand wissen dat in je Windows-directory stond. Dit bestand had de naam van de naam van de persoon waarmee je inlogt.[/quote:bef2f7e309]Zoek naar bestanden met de extensie [b:bef2f7e309]pwl[/b:bef2f7e309] en verwijder deze. Het kan zijn dat je zoon een tweede profiel heeft aangemaakt in Outlook en Outlook zo heeft ingesteld dat bij het opstarten je een wachtwoord moet invoeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.