Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

kan Outlook.pst niet meer openen na schone installatie XP

Edmond Varwijk
6 antwoorden
 • Beste lezer, :D

  Na Win XP opnieuw geïnstalleerd te hebben kan ik mijn laatste Outlook.pst niet meer openen.

  Na importeren/exporteren geklikt te hebbeb in Outlook, krijg ik na mijn laatste geupdate versie van Outlook.pst aangewezen te hebben de melding dat ik 'onvoldoende toegangsrechten' heb.

  Belangrijk te vermelden lijkt mij dat ik bij de XP installatie in het begin de naam Compuplayer opgegeven heb (daar waar je ook je computernaam opgeeft). Tegen het einde van de installatie moet je weer (minimaal één) naam opgeven. Daar heb ik @ d r i a a n opgegeven.

  Bij mijn oude installatie was dit in beide gevallen 'Compuplayer'. De naam bij 'gebruikers' in configuratiescherm wijzigen van @ d r i a a n naar Compuplayer heeft geen zin. Ook een nieuwe account met de naam Compuplayer mag niet baten.

  Mijn intuïtie zegt mij dat het vermoedelijk hier iets mee van doen heeft. Weet iemand een oplossing hiervoor?


  Groet,

  @
 • Hoe importeer je die PST ?

  Waar staat ie?

  groetjes Edmond
 • Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met hoe ik .pst importeer. In ieder geval: Ik heb een backup van verschillende .pst's op rom gebrand.

  In Outlook ga ik naar bestand/import-export/gegevens uit ander progr-bestand import/bestand met peroonlijke mappen(.pst)/ met bladeren wijs ik dan op rom het recentste Outlook.pst bestand aan/volgende…dan krijg ik deze melding: De toegang tot het bestand is geweigerd. U hebt niet voldoende bevoegdheden voor het openen van (naam .pst-bestand).

  Ik heb het al vaker precies zo gedaan na schone installaties (zonder die naamswijziging) en geen probleem.

  (ps(t)) bedankt voor je reactie)

  @

  *****++++++*********

  Me too; they're useful though.
 • Bedoel je hoe ik aan dat .pst bestand kom? In dat geval:

  Met Windows zoeken/verborgen betanden zoeken ´aan´/outlook.pst zoeken/ hier staan al je adressen en e-mails in alle mappen in Outlook in. Met importeren zet je ze in Outlook terug na nieuwe installatie.

  @
 • kopieer het pst bestand naar de HD en kijk wat de atributen zijn. Rechts klikken op de file en dan op eigenschappen klikken.(alleen lezen,verborgen of archief
  Maak hem archief.

  Wil wel eens helpen

  Dit heb ik ooit ergens eens gelezen dus hou me te goede! :-?
 • Te gek! Hij werkt!

  Bedankt voor de tip.

  groeten,

  @ d r i a a n

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.