Vraag & Antwoord

OS Windows

Runtime error

4 antwoorden
  • Een goed kennis van mij heeft het volgende probleem: P4 WindowsXP home 4 accounts Zijn eigen account (administrator) en de 2e hebben geen inlogproblemen, maar zodra er op 1 van de andere wordt ingelogd dan krijgt hij de melding: runtime error 5AT0040AEB7. Hij heeft deze account weggehaald en er later een andere voor aangemaakt. Dit hielp niet echt en dezelfde runtime error werd nu op een andere account weergegeven. Iemand suggesties?
  • [quote:57b73133cb="Linefood78"]Een goed kennis van mij heeft het volgende probleem: P4 WindowsXP home 4 accounts Zijn eigen account (administrator) en de 2e hebben geen inlogproblemen, maar zodra er op 1 van de andere wordt ingelogd dan krijgt hij de melding: [color=red:57b73133cb]runtime error [i:57b73133cb]5[/i:57b73133cb] AT 0040AEB7[/color:57b73133cb]. Hij heeft deze account weggehaald en er later een andere voor aangemaakt. Dit hielp niet echt en dezelfde runtime error werd nu op een andere account weergegeven.[/quote:57b73133cb] Wanneer krijg je exact de melding? Welke applicatie genereerd de melding? Worden er automatisch programma's opgestart bij het inloggen.? Ik gok dat één of andere applicatie iets wil doen waar jij die betreffende gebruiker geen rechten voor gegeven hebt. Bijvoorbeeld iets wegschrijven naar de harde schijf op een bepaalde locatie, en zo zijn er legio voorbeelden waar je restricties op kunt leggen.
  • Voor zover ik heb begrepen krijgt hij de melding zodra er op de 3e account wordt ingelogd. Ik heb geen idee wat er voor programma's worden geladen. Later heeft hij de bewuste account verwijderd en opnieuw er 1 aangemaakt. Met deze account gaat het goed alleen nu heeft hij het op een andere account. Vreemde zaak, ik zal het nog eens navragen wat er precies voor progs worden geladen bij het opstarten. Tot zover bedankt.
  • [quote:99adac7aee="Linefood78"]Voor zover ik heb begrepen krijgt hij de melding zodra er op de 3e account wordt ingelogd. Ik heb geen idee wat er voor programma's worden geladen. Later heeft hij de bewuste account verwijderd en opnieuw er 1 aangemaakt. Met deze account gaat het goed alleen nu heeft hij het op een andere account. Vreemde zaak, ik zal het nog eens navragen wat er precies voor progs worden geladen bij het opstarten.[/quote:99adac7aee] Even voor alle duidelijk: [i:99adac7aee]Runtime error 5[/i:99adac7aee] = Access denied Dus in principe hoeft dit eigenlijk geen probleem te zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.