Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Grote pictogrammen en tabblad Compatibiliteit

maximum55
6 antwoorden
 • Hoi!

  Ik probeer al enige tijd antwoord te krijgen op de volgende vragen t.a.v. Windows XP Pro:

  = in de Verkenner zijn alle pictogrammen altijd klein, maar in sommige programma's (zoals Paint en Windows Media Player) krijg ik grote pictogrammen als ik menukeuze Bestand openen doe. Zelfs als ik bij Bestand openen naar detailweergave ga met kleine pictogrammen, worden de pictogrammen weer groot als ik naar een andere schijf navigeer. Hoe kan ik altijd kleine pictogrammen instellen?

  = op één van mijn pc's heb ik in de Verkenner geen tabblad Compatibiliteit, als ik rechtsklik op een .exe of een snelkoppeling. Wel kan ik via het startmenu de Compatibiliteitswizard gewoon starten. Hoe kan ik het tabblad Compatibiliteit weer activeren?

  Bedankt!
 • Als je naar een map gaat en daar kleine pico's selecteer ga je naar
  EXTRA daar kies je mapopties en dan vink je aan in het tabblad WEERGAVE op alle mappen toepassen.

  SUC6
 • Om te zorgen dat alle pictogrammen even groot zijn in alle mappen, dan ga je naar bijv. je C: schijf, dan pas je hier de weergave aan door het gewenste pictogram-grootte te kiezen, dan kan je naar het menu "Extra" dan kies je hier "Mapoties", dan het tabblad "Weergave" en dan druk je op de keuze knop "Op alle mappen toepassen". Succes…

  Voor je volgende vraag kan het zijn dat het .exe bestand een windows xp bestand is. Hiervoor zijn standaard alle opties uitgeschakeld.
 • [quote:443d20ba38="maximum55"]Om te zorgen dat alle pictogrammen even groot zijn in alle mappen, dan ga je naar bijv. je C: schijf, dan pas je hier de weergave aan door het gewenste pictogram-grootte te kiezen, dan kan je naar het menu "Extra" dan kies je hier "Mapoties", dan het tabblad "Weergave" en dan druk je op de keuze knop "Op alle mappen toepassen". Succes…

  Voor je volgende vraag kan het zijn dat het .exe bestand een windows xp bestand is. Hiervoor zijn standaard alle opties uitgeschakeld.[/quote:443d20ba38]

  Wat zet ik hier nou boven neer?
  Dubbel hetzelfde antwoord geven is onzin……toch?
 • Dat is om een kort verhaal lang te maken.
 • Bedankt voor jullie antwoorden. De voorgestelde werkwijze werkt echter alleen voor bladeren via Verkenner.
  Ik bedoel juist de Bestand openen dialoog binnen diverse programma's als Paint en Windows Media Speler (maar ook bijv. DreamWeaver en Windows Movie Maker). Vreemd genoeg zie ik wel kleine pictogrammen bij Bestand openen in MS Word en MS Excel.

  Iedere suggestie is welkom. Ook over hoe ik mijn Compatibiliteit tabblad weer terugkrijg.

  Nogmaals bedankt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.