Vraag & Antwoord

OS Windows

trema trouble

Anoniem
Stoofie
2 antwoorden
  • Ik heb een vreemd probleem op één van mijn pc’s. Wanneer ik vanuit om het even welk Windows-programma (ik werk met Windows 98 SE) probeer om een woord met een trema (bv. Geëxecuteerd) te typen dan krijg ik ge¨¨executeerd. Ook met Franse woorden zoals hômme krijg ik h^^omme.
    Ik heb mijn land- en keyboard-instellingen vergeleken met deze op mijn andere pc en die zijn dezelfde (Nederlands – België en Belgisch punt). Ook mijn config.sys en autoexec.bat bevatten dezelfde instructies als op mijn andere pc.
    Het herinstalleren van het toetsenbord en het wisselen van landinstellingen brengt geen soelaas. In dos werkt alles prima (leve dos !!)
    Weet iemand raad ?
  • [quote:b5cd9985bb="ccwriter"]Ik heb een vreemd probleem op één van mijn pc’s. Wanneer ik vanuit om het even welk Windows-programma (ik werk met Windows 98 SE) probeer om een woord met een trema (bv. Geëxecuteerd) te typen dan krijg ik ge¨¨executeerd. Ook met Franse woorden zoals hômme krijg ik h^^omme.[/quote:b5cd9985bb] Je drukt het accent echt niet tweemaal in? Dat lijkt namelijk te gebeuren. Je zegt dat je je toetsenbordinstellingen heb gecontroleerd. Hoe zijn die?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.