Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

word 2000 stijl eindnoten

mj.biekart
6 antwoorden
 • Hoe kan ik in word 2000 de nummeringstijl van de eindnoten anders maken dan in het standaardopmaak keuze menu. (invoegen>voetnoot>eindnoot>opties…nummeren als) Ik wil graag eindnoten opmaken alsvolgt: [1], [2] etc. maar die optie met haken staat niet in het lijstje. Uiteraard moet de doornummering van de eindnoten automatisch gebeuren.
  Wie weet een oplossing?
  Dank!
 • Je plaatst gewoon haken en nummering x:
  [x]

  Dan lukt dat toch lijkt mij. Komen overal die haken en overal die nummers er tussenin :lol:

  Peter
 • beste peter,
  heb dat geprobeerd, maar dat werkt dus niet. Ik wil kiezen voor automatische eindnoot nummering en kiezen voor een ander format dan wordt aangeboden. Ik kan in het schermpje dat begint met 1,2,3… met daarna nog 6 opties en eindigend met *,+,etc niets invoeren.
  Ies
  :roll:
 • Heb het net ff geprobeerd en het werkt wel degelijk. Je maakt dus een nummer aan. Je scrollt naar beneden en dubbelklikt op het paginanummer. Ze voor haken en erna: et voilà!
 • Peter,
  Dank voor je twee reacties. ik zie nu dat het werkt bij paginanummering. Maar dat wilde ik niet. Het gaat me om voetnoten en eindnoten. dat zijn van die verwijzingen in de tekst naar een literatuuropgave aan het eind van het hoofdstuk (eindnoot) of naar een verduidelijking onder aan de bladzij (voetnoot).
  :-?
 • Ik kan daar custum/willekeurig invullen en dan doe ik [1] en dan gaat ie automatisch door naar [2]. Is dat wat je wilt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.