Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

error bij instaleren

plextor
8 antwoorden
 • hoi ik krijg een error bij het instaleren van alles de error luidt:

  error numer: 0x80070725
  description: incompatible versie van het RPC-stub programma

  setup will now terminate


  weet iemand hier een oplossing voor??
  help me dan aub
 • eff zoeken met google> http://support.installshield.com/kb/view.asp?pcode=CLASS630PEE&articleid;=Q105810
 • dit heb ik al een keer gedaan maar zal nog wel kertje proberen
 • Hallo,

  De RPC Stub Error is "in opmars". Ik loop er al een tijdje tegen achteraan en kan geen oplossing vinden. Heb het ook al geprobeerd bij Computerpech.nl en helpmij.nl. In mijn beleving komt het allemaal voort uit de update van mijn IE naar versie 6. Ik draai overigens met W98SE.

  Het komt waarschijnlijk voort uit een incomplete .dll. Waarschijnlijk is het de Oleau32.dll. Het gaat dan om de juiste versie en het bestand dat in c;?windows/system staat. Die kun jij opnieuw registreren via "regsvr32 oleau32.dll" via start/uitvoeren. Microsoft heeft ook een programma hiervoor, te weten mcrepair.exe, waarmee jij dit kan laten doen.

  Overigens denk niet dat jij er nu bent, want het heeft mij niet geholpen.

  Een tweede probleem wat ik inmiddels heb is dat ik geen 2e nieuw venster in IE kan openen. Een link die dat doet werkt dus niet. Ik moet hem toevoegen aan mijn favorieten en vandaar opnenen. Waardeloos dus. Ook hier al vele instellingen aangepast, maar nul op het rekest.

  Ik hoop van harte dat iemand op dit forum mij op weg kan helpen. Want ik kan niet echt goed verder zo. Mijn Norton Anti Virus gaf problemen met Live Update. Die heb ik verwijderd en krijg hem niet meer geinstalleerd. Dus ik heb een echt probleem.

  Wie kan mij en (inmiddels) meerdere met dit probleem op weg helpen naar de oplossing.

  Groetend,

  Ernstig
 • Nee ik ben inderdaad niet geholpen met dit want hij doet het nog steeds niet.
  ik zit er nu aan te denken om mijn comp te formateren.
 • Ik heb de link gevolgd en dccom gedownlaod en daarmee de nieuwe dll geplaatst. Dat heeft geholpen. Mijn probleem bij installeren is voorbij. Ik heb Norton ook weer werkend.

  Probeer het nog eens op die manier. Het heeft mij geholpen en ik denk dat het ook voor jou werkt.

  Succes gewenst.

  Ernstig
 • nog maar keer proberen dan
  :D
 • Hé, hé, HEBBES!!, dankzij deze topic is ook een hardnekkig probleem in IE(-gerelateerde browsers) opgelost :P : Na activeren van de zoek-functie(CTRL-F) in web-browser kreeg ik zo'n soortelijke foutmelding als hier ongeveer vermeld in topic, maar dan met nummer 35.

  Ik zat te denken om een topic hier te openen, maar dan ook met de gedachte waar ik dit moest neerzetten en als ik maar daarop geen reactie kreeg, dan maar proberen alle belangrijke data & bestanden backuppen & windows 98 compleet opnieuw herinstalleren en proberen de instellingen & progs opnieuw neerzetten.

  Ik heb in de haast nog vergeten GetFilSize op te starten, of deze ook met een fout-melding komt, maar dat probeer ik na plaatsen van dit bericht, anders ben ik dit waarschijnlijk kwijt, in ieder geval kan ik weer op pagina zoeken! :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.