Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Verkenner Windows XP

plextor
2 antwoorden
  • Als ik mijn computer heb aangezet duurt het ca 7 tot 8 minuten !!! totdat ik m.b.v. de verkenner (onder de START-knop) of via ZOEKEN, mijn bestanden op de C- of D-schijf kan benaderen. Tot die tijd verschijnt er een heen en weergaande lantaarn op het scherm en kan ik ook niet werken met Word of Excel.    Welke instelling moet ik Windows-XP veranderen, zodat meteen mijn bestanden kan benaderen
  • Mogelijkheid 1: je hebt veel programma's die jij bij het aanzetten van je computer laat opstarten (er zijn er klassieke: screensaver, antivirus, firewall,… maar misschien ook verschillende die aan jouw systeem eigen zijn). Dit alles vertraagt je computer.
    Om te zien wat er allemaal opgestart wordt: start - uitvoeren - typ hierin in: msconfig [/color:a3e844acfe]- ga daar naar het tabblad Opstarten en kijk wat er allemaal staat. Dingen die je niet elke keer nodig hebt kan je rustig uitvinken.

    Mogelijkheid 2: Het schijnt soms een rol te spelen wanneer je SP1 gaat installeren. Best is het van dit te doen vlak nadat je windows op je schijf hebt gezet en vòòr je al je andere programma's op je schijf zet. Doe je het andersom, dan kan dit je computer vertragen.

    Anderen zullen wellicht nog afkomen met meer mogelijkheden… (die zijn dan slimmer dan ik :D )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.