Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Messenger {XP}

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Hoi ik heb een vraag bij WinXP zit standaard de Windows Messenger 4.7. Maar daar word ik zo knettergek van dat ik hem heb verwijderd dat heb, ik als volgt gedaan. Ik heb hem eerst via windows setup verwijdert maar, dan zijn alleen de snelkoppelingen weg tenminste, wat ik had gezien dan ,maar toen had ik de map msgr had ik verwijdert in de veilige modus. Anders kreeg ik hem niet verwijdert en nou is ie weg (denk ik), maar ik heb nu MSN 5.0 erop staan. Geen problemen mee helmaal niks, maar ik vond 4.7 toch'' fijner en nou is mijn vraag MSN 5.0 staat in de,lijst software en als ik die nou verwijder. Dan is 5 weg ja maar kan ik ,dan 4.7 gewoon installeren die ik van het internet heb gedownload dus niet windows messenger 4.7 maar MSN messenger 4.7. Alvast bedankt. :)
 • Ik stel voor dat je een herstelpunt maakt en het gewoon probeert. Werkt er dan iets niet, dan kun je via het herstelpunt weer terug naar de voorgaande, werkende situatie. Als je niet weet hoe herstelpunten werken, zoek dan even bij "help en ondersteuning" op "herstelpunt".

  Succes,

  Ben
 • gewoon installeren als het niet werkt downoad je toch gewoon weer 5.0/(of nieuwer) en installeer je die dan wordt die over de ouwe heen gezet dus gaat automatisch :wink:
 • Sorry, senior, maar als je de moeite doet om je tekst even te herschrijven mèt hoofdletters en met wat punten, dan doe ik de moeite om hem te lezen en (als ik het weet) te beantwoorden.
  Maar zoals hij er nu staat vind ik het maar een warboel… 8)
 • Oke passer ik zal erop letten.
 • Als je 4.7 ook nix vind, kan je dan niet beter een programma als Trillian downloaden of een nog lagere versie van MSN:
  http://messenger.tweakzone.nl
  Hier staan alle versies
 • [quote:f9298f9b28="Senior"]Oke passer ik zal erop letten.[/quote:f9298f9b28]OK, thnx, senior.
  en nu zou ik je graag een verstandige uitleg geven, maar 'k heb de indruk dat Peter Hoogendoorn je al voldoende op weg geholpen heeft…
  :D
 • Probeer anders eens dMSN.
  http://www.dmsn.nl/
 • bij mij staat ook msn messenger 5.0 erop en automatisch windows messenger 4.7 en bij configuratie en software staat 4.7 er niet meer in(ok in windows setup) maar wel 5.0.

  Allebei werken ze nog, 4.7 als ik internet explorer opstart een melding van er is mail.

  Bij outlook start hij ook automatisch op (ja bug in XP)

  Hoe krijg ik nu alleen 5.0 werkende en 4.7 helemaal uit, dat is de vraag en het probleem.

  Dit hebben wel meer mensen hoop ik
 • Om 4.7 te verwijderen hoef je enkel maar op mijn www te klikken en zoek dan in de rubriek MSN naar het verwijder tooltje voor 4.7.
  Hiermee kan je 4.7 verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.