Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geschiedenis explorer

uulke
13 antwoorden
 • Sinds ik XP Professional gebruik lukt het me niet om de Geschiedenis van eerder bezochte web-sites te zien (Opties staat aan op 20 dagen). Een idee wat ik fout ingesteld kan hebben?
 • Je kan toch gwoon in IE het klokje aanklikken dan laat ie de geschiedenis zien..
 • Uulke, wat bedoel je precies? Wil je de bestanden van je geschiedenis per dag zien? Die zitten in je map Documents and settings \ 'map met je eigen naam' \Local settings \ geschiedenis.
  Of bedoel je iets anders?

  Oeroe : een klokje aanklikken? 'k Ken maar één klokje en dat is in mijn systray, maar daar krijg ik geen geschiedenis mee te zien…
  Maak me eens wat wijzer?
 • oeroe bedoelt dat icoontje (trekt op, of is misschien wel een klokje?) in de balk met standaardknoppen in Internet explorer (tweede rechts naast de favorieten-knop)
  Maar deze zal waarschijnlijk niet werken bij uulke.
  Was hier een paar dagen geleden ook geen topic over….(effe zoeken)
 • [quote:f97b3c7e74="M@rc"]oeroe bedoelt dat icoontje (trekt op, of is misschien wel een klokje?) in de balk met standaardknoppen in Internet explorer (tweede rechts naast de favorieten-knop)
  Maar deze zal waarschijnlijk niet werken bij uulke.
  Was hier een paar dagen geleden ook geen topic over….(effe zoeken)[/quote:f97b3c7e74]

  die bedoel ik idd :)
 • [quote:7dc8b124c2="oeroe"]die bedoel ik idd :)[/quote:7dc8b124c2] ooo… heb ik nog nooit gebruikt…
  enfin: nu ben ik toch weer wat wijzer geworden! :wink:

  dus bij uulke werkt dat ding niet…
 • dit snap ik juist niet.. misschien weet hij net als jij niet dat dat ding bestaat :lol:
 • Het 'klokje' (waarnaast History staat) heb ik uiteraard aangeklikt. Ik krijf dan een schermpje waarop alleen de huidige dag staat vermeld en na aanklikken hiervan blijkt dit geheel leeg te zijn.
  De folder C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\History bevat een map History.IE5 (wat gek is aangezien ik IE6 gebruik), waarin een index.dat staat met daarin 'Client UrlCache MMF Ver 5.2 @ € '. Daar word ik niet veel wijzer van.
  In de folder C:\Documents and Settings\Default\Local Settings\History staat helemaal niets.
  Dat is wat ik bedoel.
  Uulke
 • Bij die IE map staat bij mij ook dat ik IE5.0 heb.. dit lijkt me dus gwoon normaal. Bij mij staan daar ook geen files in..

  Het probleem is dat je in de [b:7f6d751ff7]VERKEERDE[/b:7f6d751ff7] map kijkt.. Je moet kijken naar de naam van je account (waar je mee op internet zit). In mijn geval heet mn account Magnin, en staat mn windows xp OS op de D: partitie. Als het goed is vind je hier je geschiedenis in terug.

  D:\Documents and Settings\magnin\Local Settings\Geschiedenis

  hoop dat je er zo uit komt..

  greetz oeroe
 • Naar mijn idee is dat
  C:\Documents and Settings\Default\Local Settings\History
  Die map is leeg
 • Ik heb hetzelfde probleem. Mijn geschiedenis is ook niet te zien als ik die geopend heb. Alleen als ik gesorteerd op veld 'meest bezocht' ingesteld heb kan ik aantal koppelingen in geschiedenis zien.
 • De virusscanner (in mijn geval McAfee) is inderdaad meestal de boosdoener. Ga naar: Instellingen Virusscan wijzigen/Vshield scannen op achtergrond configureren/Vshield instellingen aanpassen/Internetfilter en haal het vinkje weg bij ActiveX besturingselementen.

  Daarna moet de Geschiedenis van IE weer gewoon werken.
  Sukses,

  Jan
 • Heb ik donderdag al gedaan toen ik dit meerdere malen op het forum genoemd werd.
  En… het werkt nu perfect!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.