Vraag & Antwoord

OS Windows

XP update 811493

9 antwoorden
  • Heb problemen dat de PC traag is, na deinstaleren van update 811493 gaat het weer sneller. Windows meldt wel iedere keer dat er dus weer een nieuwe update is. Hoe ga ik hier nu verder mee? Kan ik deze update blijven negeren en krijg ik nog wel vervolg updates? 2e probleem is dat ik geen links meer vanuit word of outlook kan starten. Dan hangt de pc, hij wil wel maar er gebeurt niets. kopie en plak naar explorer met enter werkt wel. 3e probleem is dat ik foutmelding krijg van iexplore.exe : De instructie op 0x77f416c5 verwijst naar geheugen op 0x01b20010 de lees of schrijfbewerking op het geheugen is misluk[/b]t 512 MB ram Pentium 2.4 :-?
  • Na de installatie van deze patch wordt mijn pc ook traag. Alle programma's die ik probeer op te starten, starten trager op. Ik installeer voorlopig deze patch niet. Op internet staan er wel meer meldingen dat de pc trager wordt na de installatie van deze patch.
  • Wat ik verwacht had is dus juist; de laatste updates van XP zorgen voor problemen op sommige systemen. Waarschijnlijk een compatibiliteitsprobleem met één of ander programma. Welk, is mij momenteel onbekend. Ik had beloofd uit te zoeken welke update hiervoor verantwoordelijk is: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=89855 , installeren van 813951 (IE6 SP) lukte, alsook de Messenger 4.7 update, echter 817287; 816093, 811493 en Windows update lukten niet daarna meer. De installatie van deze laatsten werd halverwege afgebroken. Windows syteemherstel heeft hier blijkbaar enige steken laten vallen. Nog dieper graven, inde hoop de oorzaak te vinden. Eddy
  • Bij de updates schijnt er een verschil te zijn tussen systeem updates en explorer updates. Immers vandaag gelukt: 813489 (IE6 SP1) en 330994 (outlook express 6 sp1). Hierna installeren van 817287 en 811493 was niet mogelijk; deze zijn WinXP updates. Geraak er niet uit; iemand anders een oplossing ? Eddy :( :(
  • Na enig zwoegen en zweten, volgend resultaat: Na het verwijderen van de bestanden in c:\windows\system32\catroot2, was het terug mogelijk updates uit te voeren. Update voor 811493 geinstalleerd, resultaat een supertraag en soms niet reagerend systeem. Dit bewijst dus duidelijk dat deze update te mijden is. Na systeem herstel voor deze update werkt alles normaal. Wat ik mij hierbij afvraag; bij een standaard installatie van WinXP staat het updaten zonder verwittiging aangevinkt. Hoeveel PC's draaien er hopeloos in de soep door dit Microsoft automatisme ? Mijn advies: zet automatisch updaten uit! :x Eddy :evil:
  • Ik heb juist deze update ook geinstalleerd en geen enkel probleem.
  • Nu nieuwe updates wel geinstaleerd en alle problemen zijn verholpen. (update automatisch voor explorer en outlook) 811493 genegeerd. Dank voor alle reacties, dan weet ik dat ik niet de enige was . :lol:
  • Gevonden bij Microsoft: http://support.microsoft.com/?kbid=819634. Lijkt een konflikt te zijn met virusscanners. Hun fout weer niet zeker ? Eddy
  • Het is zelfs nog erger. Ze geven twee opties om e.e.a. te herstellen: 1 De-installeren van 811493 en wachten op een verbeterde versie. 2 De virus-scanner uitzetten v.w.b. scannen bij openen van files!!! Zijn ze nou helemaal geschuffeld :x Optie 1 helpt prima.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.