Vraag & Antwoord

OS Windows

Language bar

12 antwoorden
 • Windows XP heeft standaard de Language bar aan staan op de Task bar. Als ik met mijn rechtermuisknop klik op de Task bar dan Toolbars in het popup menu en daar het vinkje voor Language bar weg haal is de Language bar inderdaad weg, hartstikke leuk. als ik mijn computer nu opnieuw opstart is hij alleen weer terug. Kan iemand mij helpen om deze Language bar voor altijd weg te halen? Alvast bedankt, Bas Bloemink
 • Moet je bij toetsenbord (control panel) je EN toetenbordtaal weg halen en dan bij instellingen ook bar uitvinken. Timo
 • bedankt voor je snelle reactie, ik heb het daar niet kunnen vinden waar jij zei. ik heb het wel anders op gelost. rechtermuisknop [b:e2ed0b8c69]direct[/b:e2ed0b8c69] op de language bar, in dit popupje staat 'close'.
 • Ik heb me inderdaadvegist :oops: :oops: Als hij nu weg blijft is het goed, anders kan je in dat popupje op instellingen klikken. Dan krijg je wel het scherm wat ik bedoel. Daar dus verkeerde taal verhalen en bij instellingen bar uit. Timo :oops:
 • Als je je toetsenbord instelt op VS Internationaal dan kun je het (heb het over Windows XP Prof) euroteken gebruiken. Alleen als je de ' gebruikt moet je telkens op de spatiebalk drukken. Weet iemand hoe je en de euro kunt gebruiken en de ' zonder dat je bij die laatste elke keer op de spatiebalk moet drukken voordat het pas op het beeldscherm verschijnt? EDIT: Ow.. dit moest een nieuwe Topic zijn. Meneer de moderator, kun je deze verplaatsen naar een nwe Topic? Ik kan deze volgens mij niet deleten toch? Heb zelf maar gedaan..
 • voor zover ik mij kan herrinneren heb ik tijden mijn XP installatie bij toetsenbord instellingen gekozen voor VS internationaal. Als ik een apostrof type komt deze direct op het scherm (dit is volgens mij wat marliesje graag wil berijken), dit wil ik juist niet. hoe kan ik zorgen dat die apostrof pas verschijnt als ik op de spatiebalk druk?
 • voor zover ik mij kan herrinneren heb ik tijden mijn XP installatie bij toetsenbord instellingen gekozen voor VS internationaal. Als ik een apostrof type komt deze direct op het scherm (dit is volgens mij wat marliesje graag wil berijken), dit wil ik juist niet. hoe kan ik zorgen dat die apostrof pas verschijnt als ik op de spatiebalk druk?
 • voor zover ik mij kan herrinneren heb ik tijden mijn XP installatie bij toetsenbord instellingen gekozen voor VS internationaal. Als ik een apostrof type komt deze direct op het scherm (dit is volgens mij wat marliesje graag wil berijken), dit wil ik juist niet. hoe kan ik zorgen dat die apostrof pas verschijnt als ik op de spatiebalk druk?[/b]
 • Heb je wel het euro teken? Zo ja, dan moet ik dat weer hebben :-) Wellicht dat je de toetsenbord taalinstelling toch niet goed hebt staan? Landinstellingen -> talen -> details -> toetsenbord moet op VS Internationaal staan. Taal overigens op Nederlands. Dan heb je de situatie die ik nu heb.. [/u]
 • je hebt helemaal geleik, toetsenbord stond op engels. hij staat nu op VS en dat gebeuren met die apostrof werkt. ik heb geen euro teken op mijn toedsenbord dus die kan ik zoiezo niet testen voor je. sorry.
 • ik heb xp home maar gewoon het € teken hoor
 • Ieder toetenbord (die goed staat ingesteld) heeft euroteken dmv Ctrl+Alt+5. Timo EDIT: Wat ik zei over bij toetenbord was zoals Marliesje idd bij Taalinstelling, was het even kwijt :oops: Kan een MOD ook ff de dubbele posts weg halen??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.