Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen met inloggen hotmail

4 antwoorden
  • Hoi aan ieder die dit leest, Ik ben nieuw hier, ik heb dit forumadres gekregen van een verkoper, die hier regelmatig komt. Mijn excuses als ik hier verkeerd zit, maar ik heb een probleempje met mijn hotmail. Ik kan nl niet meer inloggen op hotmail. Wel kan ik de site van hotmail openen en ook ben ik gewoon online bij msn messenger. Mijn computer geeft ook gewoon aan dat ik een nieuwe email heb ontvangen, maar openen ho maar! Mocht iemand weten wat er aan de hand is met mijn mail, laat het me weten. En als ik hier onjuist ben, laat het me ook weten en als je dan weet waar ik wel moet zijn, zeg het me dan. Alvast bedankt.
  • Waar gaat het fout? Kan je al zien welke mails je hebt of kom je daar al niet eens? Peter
  • [quote:c74d40fca0="Peter Hoogendoorn"]Waar gaat het fout? Kan je al zien welke mails je hebt of kom je daar al niet eens? Peter[/quote:c74d40fca0] Bedankt dat je me wilde helpen, maar er was ineens nog veel meer mis, dus ik heb mijn harde schijf geformatteerd en alles opnieuw geinstalleerd. Ik kan nu weer overal bij. Ik heb deze site al bij mijn favorieten staan, dus misschien heb ik je hulp nog eens nodig! Bedankt nogmaals!
  • [quote:ec8fa171f1]Peter _________________ "Join the army!" Format C: --> de oplossing voor elk probleem[/quote:ec8fa171f1] Hopen dat ze dat niet van je signature heeft ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.