Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Euroteken en ' op het toetsenbord

Binary
9 antwoorden
 • Als je je toetsenbord instelt op VS Internationaal dan kun je het (heb het over Windows XP Prof) euroteken gebruiken. Alleen als je de ' gebruikt moet je telkens op de spatiebalk drukken.

  Weet iemand hoe je en de euro kunt gebruiken en de ' zonder dat je bij die laatste elke keer op de spatiebalk moet drukken voordat het pas op het beeldscherm verschijnt?
 • Dat ligt aan de instellingen van VS. De reden hiervan is: als je é wilt maken kan je dit dus doen door eerst ' te doen en vervolgens een e te nemen. Dit kan je dus niet uitzetten omdat dan iets essentieels wegvalt (de mogelijkheid om dit te doen)

  Peter
 • Ik heb daar altijd een bloedhekel aan, dus zet mijn keyboard altijd op 'Verenigde Staten 101'. Als ik eens een Euro-teken wil hebben, dan gebruik ik ALT+0128 (numeriek), dat werkt voor mij veel gemakkelijker.
 • Heyy

  Ik weet niet hoe je het uitzet maar het is niet essensiël. Je kan altijd nog de 'oude' Alt codes gebruiken. Wat wat is weet ik nooit want ik gebruik ze niet maar je kunt dus bv gewoon een é maken dmv Alt code.

  Timo
 • é –> Alt 130
 • de € werkt ook als je hem op je toetsen bord hebt bij de 5 op dan gewoon rechter alt let op (linker werkt niet) dus rechter a;t en dan de 5 werkt bij mij gewoon onder xp home €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
 • €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ rechter alt+5
  €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ :lol:
 • geweldig he de €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€55
 • [quote:47aaba9317="Binary"]Ik heb daar altijd een bloedhekel aan, dus zet mijn keyboard altijd op 'Verenigde Staten 101'. Als ik eens een Euro-teken wil hebben, dan gebruik ik ALT+0128 (numeriek), dat werkt voor mij veel gemakkelijker.[/quote:47aaba9317]

  Ja maar 'Verenigde Staten 101' heb je niet onder Windows XP….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.