Vraag & Antwoord

OS Windows

MBR FA: error

3 antwoorden
  • Dual Boot installatie ,Windows XP en Gentoo. Op een of andere wijze heb ik via de Grub install (bij Gentoo install) mijn MBR naar de filistijnen geholpen. Als ik opstart krijg ik de melding "MBR FA:". Als ik opstart met de CD-rom met XP erop, funtioneert XP terug. Middels Recovery utility van de XP cdrom heb ik getracht de MBR te herstellen, noppes. FIXMBR noch FIXBOOT geven enig soelaas. Google geeft voor "MBA FA:" wel een twintigtal results maar helpen me niet verder, evenmin het zoeken in dit forum waar toch wat berichten over MBR vermeld staan. Allemaal berichten die weinig hoop geven. Heeft iemand nog een goede tip om dit euvel toch te herstellen, zonder een nieuwe formatering uit te moeten voeren???
  • Je kunt met [code:1:e6384a176b]fdisk /mbr[/code:1:e6384a176b] je mbr resetten. Wellicht dat dit werkt? EDIT: sorry / stond verkeerd.. vrijdag hè..
  • Dan zou ik toch echt de voorkeur geven aan [code:1:45affdb170]fdisk /mbr[/code:1:45affdb170] Ik neem aan dat je een herinstallatie van Grub al hebt geprobeerd?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.