Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook Express en MSN in Windows XP

7 antwoorden
  • Op het moment dat ik in windows XP mijn Outlook Express opstart wordt ik automatisch aangemeld bij MSN. In Outlook kan ik in het menu Extra voor Opties kiezen, hier kan ik op het tabblad Algemeen de optie Automatisch aanmelden bij MSN uitvinken. Alleen heeft dit totaal geen effect! Weet iemand nog een manier hoe ik kan zorgen dat ik niet automatisch wordt aangemeld bij MSN op het momend dat ik Outlook Express start? Alvast bedankt voor de tijd, bas
  • XP antispy downloaden
  • antispy...?! oke, kun je me vertellen wat ik daar mee kan en hoe het werkt? is er echt geen andere manier?? bedoel, dit hoord toch niet?
  • xp-antispy is een prog die een aantal services cq progs op een andere manier laat werken, danwel uitschakelt. MSN wordt zo niet opgestart als je gaat e-mailen. of MSN verwijderen.
  • klinkt goed. ik neem aan dat ik dan per programma kan aangeve nhoe hij wel/niet moet werken? waar kan ik het downloaden? ergens officiele site of kazaa?
  • probeer eens via download.com anders heb ik hem voor je op mijn ftp-site FTP
  • Wel effe opletten: 'k heb het ook gebruikt (een half jaartje geleden) en toen ik in de Nederlandse versie iets uitzette, stond plots daarna iets anders terug aangevinkt! En dat was zò bij enkele dingen. (ik schakelde vb aanpassen aan de wereldtijd uit en iets anders dat ik ook uitgeschakeld had stond plots weer ààngeschakeld en ik kon ze niet allebei samen fixen. Ik heb de indruk dat er in die nederlandse versie een/enkele bugs zitten. Toen ik terug naar de Engelse versie overschakelde had ie 't niet meer... Even uitproberen, misschien is het ondertussen verbeterd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.