Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

van NTSF naar FAT32

None
8 antwoorden
 • [size=18:32f50732ac]Hoe kan ik zonder gegevens te verliezen m`n harde schijf van NTSF naar FAT32 brengen.Bestaat daar een programma voor of kan het in XP [/size:32f50732ac]Pro. :o
 • SCHREEUW EENS NIET ZO EN ZOEK GEBRUIK DE search :evil:

  Denk je nu echt dat JIJ de enige ben met dit probleem?
 • [size=24:28cb53600e]Partition Magic[/size:28cb53600e] is eigenlijk de enige die dit kan. Maar…… werkt XP niet goed?
 • Ik weet niet of je twee partities hebt, maar je kunt je bestanden kopieren naar de ene harde schijf/partitie (fat32), andere schijf formateren, win98 d'r op gooien.
  ps. ze zouden de optie Lettergrootte af moeten schaffen. anders krijg je deze rotzooi
 • Jammer dat als je een vraag steld dat er dan niet een normaal antwoord kan komen.[size=18:c640d32a4b]Op één na die zegt dat alleen Partition manager het kan die wordt bedankt voor het antwoord[/size:c640d32a4b] .En de rest moet is leren om als je geen normaal antwoord kan geven om dan helemaal geen antwoord te schrijven.
  En over schreeuwen je kan wel eens een verkeerde letter grootte kiezen en voor dat je het weet staat het er op.En om daar nou over te ouwehoeren sorry hoor maar dan kan je beter niet op deze pagina`s komen.
 • Its- me + johnny 321 die worden bedankt voor het antwoordt.En wat betreft its-me XP werkt voortreffelijk maar de computer is naar mijn zoontje gegaan en sommige spellen die doen het er niet op.
  Van daar de verandering.
  En johnny321 ik heb wel partities maar die zitten ook al aardig vol en die wil ik er op laten staan vanwege het netwerk.
  Bedankt jongens jullie geven normaal antwoordt.!!!!
 • Neem me niet kwalijk, maar standaard staat de lettergrootte op "normaal" Je moet dsu wel heel snel en heel erg precies uitschieten met de muis om toevallig de letters groot te zetten, dit niet in de gaten te hebben, vervolgens na de letters XP in een VEEL KLEINER lettertype PRO te typen en dan in het blauw verder te gaan…

  Vast niet per ongeluk. Maar, ik zal nu proberen een fatsoenlijk antwoord te geven op jouw niet fatsoenlijk geformuleerde vraag. Hier komt ie:

  Je hardeschijf van NTFS naar FAT32 brengen… Dat kan simpelweg NIET, NOOIT en NIMMER! Als je dan zo precies bent kan je inderdaad partites converteren of formatteren… Dat doe ik normaal gesproken met Partition Magic. Dat werkt prima. Je kan het echter ook eens met de min of meer gratis 'Paragon' proberen. Die heeft ook die mogelijkheid. Verder zou ik voor de volgend emethode gaan:

  1. start
  2. configuratieschem
  3. systeembeheer
  4. computerbeheer
  5. schijfbeheer

  Nu kun je hier een FAT32-partite maken, de computer herstarten, alle DATA vanaf de NTFS schijf naar deze FAT32 schijf kopieren en dan op eenzelfde manier de NTFS schijf verwijderen… Nu kun je windows 98 installeren ne je data benaderen vanaf de FAT32 schijf die je in XP ook al had.

  Succes… :P
 • [quote:84f283ea4e]En over schreeuwen je kan wel eens een verkeerde letter grootte kiezen en voor dat je het weet staat het er op.[/quote:84f283ea4e]En voor zulke gevallen zit er rechtsboven in je eigen berichten altijd nog een knopje "wijzig" :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.