Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Muziek slaat over

my009054
9 antwoorden
 • Als ik muziek afspeel met slaat de muziek soms over dit gebeurt ook als ik videos afspeel of een dvd het lijkt dan wel of de muziek of het beeld een paar seconden vooruitspoelt.
  weet iemand wat ik hieraan kan doen want het is echt zwaar irritant met windows xp had ik deze problemen niet nu draai ik windows 2000 zelf na het formatteren van de hdd en het opnieuw installeren slaat de muziek nog over ik gebruik de niewste drivers.

  Systeem:
  Amd athlon xp 1900+
  256 mb ddr
  creative soundblaster 128 pci
 • Je kunt in Configuratiescherm>Volume(eerste tab)>Luidsprekerinstellingen (op deze tab) Geavanceerd>Prestaties(2e tab)>harwareversnelling helemaal naar rechts (volledig) zetten.

  Dat zou je computer zeker aan moeten kunnen.

  Succes InternEd
 • Daar stond hij al op, maar toch bedankt
 • Wat je moet doen is de DMA-support aanzetten. Dat scheelt een hoop.

  1. start
  2. configuratiescherm
  3. systeem
  4. Ga naar 'HARDWARE'
  5. Open apparaatbeheer
  6. Open het kopje 'DVD-CD-romstations'
  7. Klik rechts op het cd-romstation en dan eigenschappen
  8. Klik nu op 'digitale….blablabla…' en vink dit AAN

  Succes :P
 • Als ik dat aanvink slaat de muziek/beeld niet meer over maar het beeld ziet er nogal streperig uit dus dat is ook geen oplossing maar toch bedankt , en voor muziek van de hardeschijf afspelen maakt dit ook niet uit
  Iemand anders nog een idee?
 • Het DMA (wat je nu dus hebt aangezet) en het aantal Hertz van je monitor, de kleurdiepte ed. zijn factoren voor het weergeven van het beeld. Die zou je dus zo optimaal moeten instellen.

  Verder kan te weinig of onjuist gebruik van virtueel geheugen zorgen voor het overspringen van muziek. Teneerste, heb je Winamp draaien? Andere mediaplayers werken minder hardwarematig en zeker met grote hoeveelheden muziek zou ik je winamp aanraden. Te downloaden vanaf www.winamp.com Wel even de 2.xx versie neerkladen en niet de 3.xx Die is namelijk te uitgebreid en er zit video-editing in wat de boel vertraagd… Virtueel geheugen stel je in bij systeem in configuratiescherm, hier geavanceerd en dan instellingen, weer geavanceerd en dan het tweede tabblad. Ik zou (als je plek genoeg hebt) een Range van [512-768] opgeven., Anders ga je voor de [364 - 512] range.

  Succes…:P
 • Dan begrijp ik het probleem al denk ik ik gebruik namelijk altijd winamp 3 omdat je daar ook video's (clips) mee kan afspelen.
  Is het niet mogelijk om Winamp3 toch te laten werken zonder overslaan want ik vind 3 echt veel beter dan 2

  Ik had het virtuele geheugen altijd op 512-512 omdat ik dacht dat dat beter was maar nu ik het verandert heb naar 512-768 slaat hij niet meer over met afspelen vanaf een dvd :D
 • Ikzelf gebruik (buiten Linux dan bekeken) een goede player voor muziek, m.i. Winamp 2.xx en een goed eplayer voor dvd's PowerDVD. Dat werkt altijd! Een goede manier om Windamp 3 goed te laten lopen?

  Nee, geen idee. Sorry…
 • Ik heb het probleem al opgelost met Winamp3 ik heb in winamp bij options >> preferences >> directsound en dan direct out put disabled nou werkt het perfect :)

  my009054 nog bedankt voor het helpen van het dvd afspeel probleem :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.