Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

NTFS @ Win ME

Binary
9 antwoorden
 • Ik heb op de C Win ME staan (FAT32) en op de D Win XP Home (NTFS). In Win Me wordt de D schijf niet herkend, is er een manier om m te laten herkennen??
 • Windows me kan alleen fat 32 en fat 16 partities zien.
  Als wil dat je hem wel kan zien moet je de D partitie coverteren naar fat32, maar als je winxp heb lijkt me ntfs wel beter.

  Je kan partities converteren met het programma Partition Magic
 • Er zijn wel programma's (NTFS for DOS) die deze functionaliteit toe kunnen voegen. Begin hier maar eens: http://www.ntfs.com/products.htm
 • Als aanvulling op het verhaal van Binary:

  http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/ntfswin98.shtml
 • Die laatste is reuzehandig maar je kan alleen de NTFS-partitie bekijken maar is er ook een programma waarmee je kan kopieren en plakken?.
 • Volgens mij zijn alle programma's die ook schrijf-mogelijkheden bieden [i:765269e680]niet[/i:765269e680] gratis te verkrijgen. Voor een fiks bedrag natuurlijk wel, maar of dat de bedoeling is…
 • Op www.astalavista.com is een opstart-cd te downloaden als iso-bestand ICTW.iso (In Code We Trust), daarmee kan je opstarten en heb je ondersteuning op Fat32, NTFS4 en NTFS5. Je hebt alle dos-commandos ter beschikking en je kan zelfs wachtwoorden van de accounts wijzigen.
  Echter zoals de vraagsteller vroeg, je kan natuurlijk dan nog steeds niet vanuit WinME die NTFS-partitie benaderen, maar omdat ICTW NTFS-mogelijkheden geeft die zoals al vermeld nog niet gratis waren, kon ik het niet laten even een vermelding te maken van dit proggie….
 • Nu is er op Astalavista heel erg veel te downloaden. Maar daarmee is het nog niet gratis…. En overigens lijkt mij dit niet de juiste plaats noch de juiste manier. En tot slot: ICTW = In Code Trust We? of was het net even anders.
 • [quote:ef866d9205="Binary"]Nu is er op Astalavista heel erg veel te downloaden. Maar daarmee is het nog niet gratis…. En overigens lijkt mij dit niet de juiste plaats noch de juiste manier. En tot slot: ICTW = In Code Trust We? of was het net even anders.[/quote:ef866d9205]
  De schrijver van het programma stelt het zelf beschikbaar, en daarmee is het dus gratis, er hoeven dus ook geen cracks of serials whatsoever gebruikt te worden. Er werd door Skywalker gevraagd of er ook schrijfmogelijkheden waren, waarop jij antwoorde dat alle programma´s die dat kunnen niet gratis zijn, als ik dan vervolgens wijs op een proggie die wel gratis is en schrijfmogelijkheden heeft, is het dan opeens niet de juiste wijze of plaats om het te melden???
  En het moest ICWT zijn :-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.