Vraag & Antwoord

OS Windows

C-schijf loopt vol

6 antwoorden
  • Mijn c-schijf loopt "vol". Volgens schijfdefragmentatie staat er 512 en 1gb op schijf c die niet gedefragmenteerd kunnen worden. 512 mb in: \san_test.tmp en 1gb in: \documentsand settings\frans kuipers\local settings\temporary internet files Heb "verborgen bestanden weergeven" ingeschakeld om te proberen bestanden te verwijderen. Zijn niet te vinden, ook niet met "zoeken". In temp internet files staan alleen wat coockies. Nog niet 1mb! Heeft iemand een idee??? Heb AMD 1800+ 40 gb 512 ddr geheugen Geforce 3 64 mb MB MSI K7T266 Pr02 BVD, Frans
  • welke windows versie?
  • Sorry, ik gebruik win xp pro
  • Probeer eens bij internet opties, onder het kopje tijdelijke internet-bestanden je cookies en bestanden te verwijderen. (bij instellingen kun je de mappen weergeven)
  • Ondanks dat map temp internet files aangeeft maar 212 bites aan coockies te bezitten is er na verwijderen van coockies en bestanden via internetopties 1,5 gb aan ruimte vrijgekomen. Snap niet hoe het kan maar bedankt voor de tip!!!!
  • MSIE stelt standaard een bepaald percentage aan schijfruimte in voor zijn cache. Op een grote schijf kan dit enorm groot zijn. Daarbij komt nog dat het vaak vrij kleine bestanden zijn, en dat in combinatie met een grote clustersize, kan erg veel ruimte innemen. Gewoon instellen op iets van 10 of 20 MB, meer is echt niet nodig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.