Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

wanneer in computertotaal Windows Longhorn

None
24 antwoorden
 • wanneer wordt er aandacht besteed in computertotaal aan: Windows Longhorn
 • Er stond een tijdje geleden een artikel over Longhorn in C!T. Overigens dien je vragen over het blad te mailen naar redactie@computertotaal.nl , deze horen niet op dit forum thuis.
 • IN het huidige nummer (mei 2003, blz. 16 en verder) staat een eerste artikel van Dennis Gandasoebrata en mij. De komende tijd als er reden toe is natuurlijk meer en vaker.

  mvrgroet Edmond Varwijk
 • Windows longhorn komt mogelijk in 2005 uit, dus beetje voorbarig om daar nu grote artikelen aan te wijden.

  En verder: bevalt het huidige product je niet?

  Max
 • [quote:a7b4c9a472="maximilaan"]En verder: bevalt het huidige product je niet?[/quote:a7b4c9a472]

  Tuurlijk wel Max, het is geen Mandrake :)

  groetjes Ed
 • [quote:e333d173ec="Edmond Varwijk"]
  Tuurlijk wel Max, het is geen Mandrake :)
  [/quote:e333d173ec]

  Hmm, Mandrake Windows ken ik nog niet :P

  Maar ik bedoel XP, dat systeem is op zich nog niet zo lang uit, en toch kijkt iedereen al halsreikend naar de volgende versie ;)
  Ik verwacht dat XP nog genoeg zaken biedt die nader belicht kunnen worden.
  Dat lijkt me verstandiger dan grote artikele wijden aan een systeem dat nog ergens in alpha-status hangt, en dus uiteindelijk wel eens heel anders kan zijn dan nu gedacht wordt.

  Max
 • ze hebben dr al aandacht aan besteed…
 • Yep, maar eigenlijk staat er weinig in het artikel.

  Max
 • waarom zou je longhorn al willen gebruiken?
  t is eigenlijk een xp hij kan t zelfde als xp.
 • Krek!!
  Alles wat echt interessant is aan het systeem zit er toch nog niet in, dus waarom je er nu al druk over maken ? ;)
  Wat zou longhorn moeten bieden dat XP laakt?

  Max
 • [quote:102dc782ab="mephi"]Er stond een tijdje geleden een artikel over Longhorn in C!T. Overigens dien je vragen over het blad te mailen naar redactie@computertotaal.nl , deze horen niet op dit forum thuis.[/quote:102dc782ab]


  Waarom zouden er op het computertotaalforum geen vragen over C!T gesteld kunnen worden?
 • Misschien is Windows XP wel té gebruiksvriendelijk gemaakt voor de echte die-hards :lol:

  Het is maar een suggestie, maar ik heb toch af en toe het gevoel dat ik met Windows XP door Microsoft als een computerpeuter wordt bezien.
  Neem al de benamingen: niets kan meer een béétje codename krijgen. Alles moet in zo gemakkelijk mogelijk Nederlands worden verteld. Voorbeeldje? Wizard Scanner en Camera. :-?

  [b:a4217a0fc6][edit] Dit lijkt trouwens wel een moderator-topic. Hebben jullie ff niks te doen bij C!T ofzo? :lol: :lol: [/edit][/b:a4217a0fc6]
 • [quote:40787f5a9a="DJPeedee"]Alles moet in zo gemakkelijk mogelijk Nederlands worden verteld. Voorbeeldje? Wizard Scanner en Camera. :-?
  [/quote:40787f5a9a]

  Een nederlandstalig OS is geen OS :P

  Ik word er altijd helemaal gek van in ieder geval.
 • [quote:f163002b1f="bluebear"]
  Waarom zouden er op het computertotaalforum geen vragen over C!T gesteld kunnen worden?[/quote:f163002b1f]

  Ik drukte me wat ongelukkig uit, wat ik bedoelde is dat het C!T-forum naar mijn mening niet de handigste manier is om met de redactie van C!T te communiceren over de inhoud van het blad.

  Niet alle redacteuren zijn namelijk even actief hier op het forum (al bewijst Edmond weer het tegendeel door zijn snelle reactie in deze draad), een mailtje naar de redactie lijkt me een stuk effectiever.

  Verder baseerde ik mijn reply ook op het beleid van het feedback-forum. Voor dat forum is namelijk expliciet gesteld dat vragen over het blad daar niet thuis horen maar gemaild dienen te worden naar de redactie. Ik ging er eigenlijk van uit dat dit beleid doorgetrokken worden naar het hele C!T-forum.

  Maar je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat er zeker een discussie over een artikel in het blad gevoerd kan worden. Alleen zag ik dit topic niet echt als een discussietopic maar als een vraag richting de redactie.
 • Ik begrijp de vraag niet helemaal. In het meinummer vanComputer!Totaal [u:700a41c479][b:700a41c479]is[/b:700a41c479][/u:700a41c479] hieraan toch aandacht besteed. De conclusie in dat artikel komt er op neer dat er op dit moment nog weinig is te melden. Dus wat willen we nog meer? Veel te prematuur dus.

  Jan de Boer
 • Inderdaad, sommige mensen doen net of ie al bijna af is :-?

  Tis pas [b:a361facdea]alpha[/b:a361facdea]. Er kan echt nog van alles gebeuren!!
 • [quote:97ae216e3b="DJPeedee"]Alles moet in zo gemakkelijk mogelijk Nederlands worden verteld. Voorbeeldje? Wizard Scanner en Camera. :-?
  [/quote:97ae216e3b]
  Strickt gezien is dat geen Nederlands.
  [quote:97ae216e3b]

  [b:97ae216e3b][edit] Dit lijkt trouwens wel een moderator-topic. Hebben jullie ff niks te doen bij C!T ofzo? :lol: :lol: [/edit][/b:97ae216e3b][/quote:97ae216e3b]

  Zoals eerder gezegd zijn er weinig moderators die een binding hebben met het blad C!T.
  Ik bijv. ben kok in een restaurant.

  Max
 • Het beste zal zijn , het verwijderen van die achterlijke activatie procedure.
  Wat een gedoe is dat als je veel aan pc's rommelt.
 • Tja, je kunt eerder verwachten dat ze daar stringenter in worden.

  Max
 • het is natuurlijk ook pas een totaal NIET definitieve alpha versie met heel wat bugs en ellende die nog uitgewerkt moet worden…

  volgens mij wordt er zoveel om gevraagd, omdat het nog nooit gebeurd is dat er al zo enorm veel mensen ( al dan niet illegaal ) een ( net) werkbare alpha versie in hun bezit hebben van windhoos…

  Hopelijk worden al die mensen teleurgesteld als dus over 2 of 3 jaar de final versie uitkomt die totaaal niet op de voorgaande alpha en beta versies lijkt….

  Dan hebben we dus een mega stabiel systeem voor windflows.. 8) want tot nu toe heb ik verdomd weinig gemerkt van het voordeel tov XP.
  :oops: ( jah ook ik ben een gevallene )


  (laat mij lekker dromen jah :p )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.