Vraag & Antwoord

OS Windows

resetten Bios??

7 antwoorden
  • Bios resetten kan dat alleen door de batterij eruit te halen?
  • Hallo, Kan ook gebeuren door jumpers op mob te verzetten. Lees handleiding mob. groeten Marcel
  • precies, er is vaak een jumper die je even moet verzetten (lees kortsluiten); bij sommige types moet je wel eens twee punten op het mobo met een paperclip oid kortsluiten (ASUS bv)
  • ik heb idd van horen zeggen dat je de batterij er ff uit kan halen, maar dat is veel te veel gedoe... je moet ff een jumpertje voor een paar seconden verplaatsen, zoals al gezegt is. Het staat wel in het boekje van je mobo waar hij zit en hoe het moet.
  • [quote:825f628024="nook"]ik heb idd van horen zeggen dat je de batterij er ff uit kan halen, maar dat is veel te veel gedoe... je moet ff een jumpertje voor een paar seconden verplaatsen, zoals al gezegt is. Het staat wel in het boekje van je mobo waar hij zit en hoe het moet.[/quote:825f628024] of de batterij ff op zn kop erin drukken dan reset de bios zich ook
  • [quote:52da2856ff] of de batterij ff op zn kop erin drukken dan reset de bios zich ook[/quote:52da2856ff] Zou ik niet doen, je zou je moederbord op kunnen blazen op die manier... :roll:
  • Zocht naar een klein knoopbatterijtje, vond hem niet, na de stofzuiger gebruikt te hebben kwam daar een groot knoopbatterijtje te voor schijn", ha ha. Boekie van het MOB heb ik niet meer. Ik heb nog steeds problemen maar gaat alles eerst maar eens testen. Ik hoorde dat waarschijnlijk mijn mob naar de pc-hemel is. Hebben jullie suggesties voor een moederbord? P2-350Mhz

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.