Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmelding onder Windows 95 onderdrukken

h4xX0r
9 antwoorden
 • Als ik een laptop opstart met Windows 95 komt deze met een popup waar een foutmelding in staat. Ik wil graag dat deze popup foutmelding niet meer verschijnt. Iemand een idee waar dat in het register uitgeschakeld kan worden dat er een popup verschijnt? Het maakt niet zoveel uit als andere foutmeldingen ook niet verschijnen.

  Alvast bedankt.
 • lekker duidelijk .
  welke popup van welke foutmelding etc etc
 • Nee joh, hij wil alle foutmeldingen (ook die hij in de toekomst nog kan krijgen) uitschakelen.
  Tenminste; dat popup scherm.

  :lol: :lol: Wat denk je daar mee te bereiken?, dat de PC het dan altijd blijft doen en zo'n popup eigenlijk alleen maar voor de show is.

  Dus net zoiets dat als je dynamo ledje van je auto gaat branden, je dat ledje er gewoon uit moet halen en dat hij dan geen problemen kan geven.
  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 • Nee, ik krijg als ik opstart een foutmelding van het beeldscherm adapter. [i:0830e06e23]"Bestand ATI2EVXX.EXE is gekoppeld aan ontbrekende uitvoer USER32.DLL:BroadcastSystemMessageA"[/i:0830e06e23] Echter het beeldschermweergave is verder prima, dus daarom dat ik graag deze melding weg wil hebben. Toch geen domme vraag?
 • start;uitvoeren;regedit
  Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN
  Hier zal een sleutel staan met de gewraakte naam.
  Verwijderen, klaar.
 • De melding zou er niet voor niks komen….probeer eens de drivers van de videochip opnieuw te installeren, mits je die nog kunt vinden.
 • zie je wel wij komen er wel uit :lol:
 • De drivers zijn eigenlijk voor win98, maar de laptop draait dus op win95. Daar zijn geen drivers voor te verkrijgen, omdat Compaq voor win95 geen drivers ondersteund. De laptop is daar te nieuw voor en ondersteuning op oudere nbesturingssystemen houdt een keer op bij hun (en anderen zoals Microsoft)

  Ik zal dat van Ruud eens proberen. In ieder geval bedankt.
 • Als die laptop win98 kan draaien waarom draai je dat dan ook gewoon niet? :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.