Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Help!

jhde
4 antwoorden
 • Hoi medeforummers,

  Ik heb een probleem met de pc waar jullie me misschien mee kunnen helpen. Na een schone installatie van XP Pro ging het een paar keer goed en na enkele programma-installaties verder kreeg ik op een gegeven moment de pc niet meer uit. Deze start gewoon opnieuw weer op. Ik heb toen bij Opstart- en herstelinstellingen de optie om automatisch op te starten uitgevinkt, en toen kwam de volgende melding:

  Er is een probleem gevonden. Windows is afgeloten om schade te voorkomen.

  Als dit de eerste keer is dat U dit scherm met de stopfout ziet, moet U de computer opnieuw opstarten.
  Als het scherm nogmaals wordt weer gegeven, kunt U het beste de volgende stappen uitvoeren:

  Controleer of er voldoende schijfruimte beschikbaar is. Schakel het stuurprogramma uit, wanneer dit in het stopbericht is opgegeven, of raadpleeg de fabrikant voor een bijgewerkte versie. Vervang zonodig de beeldscherm adapter.

  Raadpleeg de hardware leverancier voor een eventuele BIOS-update. Schakel BIOS geheugenopties zoals chaching of shadowing uit. Als U de veilige modus wilt gebruiken om onderdelen te verwijderen of uit te schakelen en start de computer opnieuw op. Druk vervolgens op F8 op geavanceerde startopties te kiezen en selecteer de velige modus.

  Technische informatie (mogelijk in het Engels):

  *** STOP: 0x0000007E(0xc000000,0xFC77C945,0xFC8F79B0,0xFC8F76B0)

  *** kbdclass.sys – addressFc77C945 base at FC77C000, DateStamp 3b7d82f3

  Toen heb ik de computer opnieuw opgestart en kon mij gewoon weer aanloggen onder mijn eigen naam.
  Eenmaal aangelogd heb ik mij weer afgemeld en de computer afgesloten, en jawel hij kwam weer met het blauwe scherm met dezelfde tekst als hier boven. Alleen er was een verandering opgetreden vanaf het woord STOP en het was alsvolgt:

  *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005,0xFC77C945,0xFC8F39B0,0xFC8F36B0)

  *** kbdclass.sys – address FC77C945 base at FC77C000, DateStamp 3b7d82f3

  Ik heb dus geen flauw idee wat dit is; wie wel?

  Hou me aanbevolen voor alle suggesties.
  Alvast bedankt en een groet,
  John.
 • Heb je Logitech iTouch versie 1.5 software geinstalleerd?
  Zo ja, download dan de nieuwste drivers op www.logitech.com.
 • [offtopic]

  Nou ga ik (zoals ik wel vaker doe… JOCHEM STOP DAARMEE… ho… sorry… begin tegen mezelf te praten…), weer een btje mieren neuken.

  Ik vind Help! niet echt een goeie topic titel… Ergens op dit forum (vraag me niet waar, en ik ben te lui om het uit te zoeken) staat dat je je probleem zo kort en bondig moet omschrijven in je topic titel.

  Vat het niet al te persoonlijk op jhde (het is ook voor alle andere forum gebruikers).

  Just smile :D :D :D :D :D :D :D :D

  Jochem

  [/offtopic]
 • [quote:908d5470a3="jhde"]Ik heb een probleem met de pc waar jullie me misschien mee kunnen helpen. Na een schone installatie van XP Pro ging het een paar keer goed en na enkele programma-installaties verder kreeg ik op een gegeven moment de pc niet meer uit.[/color:908d5470a3] Deze start gewoon opnieuw weer op.[/quote:908d5470a3]
  Hint, hint.
  Ik zou zeggen deinstalleer indien mogelijk de laatst geinstalleerde programma's en kijk of het probleem zich vanzelf oplost.
  Zoniet, installeer dan Windows XP opnieuw en installeer dan elke programma één voor één en herstart je pc dan tussen elke installatie. Na elke herstart even wat normale dingen doen, etc. om te kijken of het probleem reproduceerbaar is of niet.
  [quote:908d5470a3="jhde"] Ik heb toen bij Opstart- en herstelinstellingen de optie om automatisch op te starten uitgevinkt, en toen kwam de volgende melding:
  [/quote:908d5470a3]
  [quote:908d5470a3="jhde"]
  *** kbdclass.sys – addressFc77C945 base at FC77C000, DateStamp 3b7d82f3
  [/quote:908d5470a3]
  Lijkt inderdaad iets met het toetsenbord o.i.d. te maken te hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.