Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows-Update op verkeerde site

4 antwoorden
  • Als ik de Windows-Update functie gebruik voor mijn Nederlandse WinXP Pro kom ik terecht op de website http://v4.windowsupdate.microsoft.com/NL/default.asp Dat gaat goed. Een collega van mij heeft de Engelse versie van WinXP Pro en komt ook terecht bij deze Nederlandse website en dat is niet goed. OK hij kan via zijn browser naar de EN site maar hoe pas ik zijn Windows zodanig aan dat bij het aktiveren van Windows-Update die direct op de Engelse (dus EN) site terecht komt????
  • Heeft niks te maken met de taal van je OS, maar je landinstelling, zet deze op Engels (via start, control panel, regional settings) en je zal naar de engelse site gaan, maar je kan een engelse OS volgens mij gewoon via een nederlands talige windowsupdate site updaten.
  • maar je landinstelling, Zal de Instelling checken maar je kan een engelse OS volgens mij gewoon via een nederlands talige windowsupdate site updaten. Dat is inderdaad een mogelijkheid maar als het niet zeker is dat het kan en het gaat mis dan zit ik wel met de brokken. in ieder geval bedankt
  • [quote:c1cff60e39="P. Lemmens"]maar je landinstelling, Zal de Instelling checken maar je kan een engelse OS volgens mij gewoon via een nederlands talige windowsupdate site updaten. Dat is inderdaad een mogelijkheid maar als het niet zeker is dat het kan en het gaat mis dan zit ik wel met de brokken. in ieder geval bedankt[/quote:c1cff60e39] De update van MS is echt wel intelligent genoeg om geen engelstalige patchen over een nederlandse OS te zetten, je kan een servicepack of update niet eens handmatig over een anderstalige OS draaien.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.