Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

printer delen win 2000

p.westerbaan
6 antwoorden
  • ER staan hier 5 pc en een notebook in een netwerk te draaien 3 pc met win 2000 en 2 machines met ME en de notebook met win 98 SE de 3 pc met win 2000 kunnen printen maar de 2 anderen en de notebook niet. alles staat aangevinkt de verschillende users van de systemen zijn bekend gemaakt tussen de 2x me en de Nbook zit nog een hub. Tevens kan ik el de gedeelde mappen zien op de 1 ste pc met win 2000. Wie kan ons helpen?

    p.westerbaan
  • Al geprobeerd met specifieke printerdrivers voor ME en 98SE te installeren? 2000 printerdrivers zijn vaak niet compatible met voorgaande windows versies.
  • Alle verschillende drivers zijn geinstalleerd voor de verschillende OS systemen
  • kunnen de pc`s de printer wel benaderen door middel van pingen?
  • De pc waarop de printer is aangesloten is wel te zien in het netwerk en geeft ook de gedeelde shares vrij maar laat de printer alleen op de win 2000 pc zien dus in feite kan ik alles doen op deze machine maar alleen niet printrn via de andere OS Wat het allemaal zo vreemd maakt
  • Inderdaad vreemd. Ik heb zelf een Win 98 PC in mijn netwerkje zitten, waar ik weinig problemen heb gehad met het installeren van de netwerkprinter, op de drivers na dan. Heb je ook alle machtigingen juist staan in de printereigenschappen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.