Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Tjonge jonge wat een gezeuer maar wie helpt nou??

FoXiERotjEknoR
31 antwoorden
 • Wat een gezeur ik heb voor dik 2500 ballen aan windowsen liggen en omdat ik 1 niet officiele versie heb wordt ik maar gelijk genegeerd. Nou lekker is dat en trouwens ik durf te wedden dat iedereen hier wel illegale software heeft!! dus zeur niet zo om die 1 of 2 illegale programmatjes. ik heb niet voor niks aan 10000 euro in totaal aan orginele programma's liggen..

  Maar ja zal wel weer dat kut gezeik zijn over die auteurs rechten maar ja die auteurs jatten ook de helft dus!! WAt maakt het in godsnaam uit.


  Maar ja wie kan me nou helpen???

  Het probleem is dat ik niet meer kan updaten met winXP yeah me enigste illegale software.

  En ook .net toevogen aan mijn gebruiker lukt niet erg vaag voor meer info zie mijn vorige bericht!!

  Bij voorbaat dank!

  Alwin Winius
 • Euhm.. *zet heel voorzichtig toch de zeur-mode aan* Ik ben toch bang dat deze thread hetzelfde lot beschoren is als je vorige..

  Ik ben ook geen heilige en heb ook wel illegaal spul, maar daarover stel ik hier geen vragen.. Werkt het niet: eigen schuld zeg maar..

  Maar om ook niets van een antwoord te geven: illegale versies van WinXP kun je niet updaten.. Dat heet nu beveiliging… :)
 • KAN WEL hij heeft het altijd gedaan dus het is sinds een nieuwe installatie gekomen!!!!!!!

  En opnieuw installeren heeft ook geen nut dus wie helpt NOU!!!
  CYA

  En de updates boeien me niet zo het gaat om MSN
 • Pas op je taalgebuik, alwin, maar bij een illegale xp werkt msn wel. Je kunt gewoon geen updates krijgen. Dat msn niet werkt, lig niet aan je illegale XP. Dat is een ander probleem
  En zet aub keer de capslock uit.
 • Het maakt in principe niet uit of je het wel of niet eens bent met de regels op dit forum. Volgens die regels mag je geen vragen stellen over illegale software. De Windows versie waar je het over hebt is illegaal, ergo: je vraag wordt niet beantwoord. Ben je het daar niet mee eens, dan is het wellicht verstandiger een ander forum op te zoeken en daar de vraag te stellen. Ik snap de frustratie, maar regels zijn nou eenmaal regels.
 • [quote:7f2bcc484a="allcheats"]Nou lekker is dat en trouwens ik durf te wedden dat iedereen hier wel illegale software heeft!! [/quote:7f2bcc484a]Liggen wel, geinstalleerd niet :P
 • [quote:8b3f8aa43b="allcheats"]ik heb niet voor niks aan 10000 euro in totaal aan orginele programma's liggen..
  [/quote:8b3f8aa43b]

  Als je dan toch voor € 10.000,- aan software hebt liggen, snap ik niet dat je loopt te janken om die € 200,- wat je voor een XP licentie kwijt zou zijn. :roll:
 • Edit by passer.
  [size=9:2afa50778a]
 • Tsja. Toevallig was er gisteravond over de gesloten topic ook al onder de Mods een dicussie ontstaan. Ik was het namelijk ook niet eens met het sluiten van de topic. Ik vind dat in dit geval het niet echt ter zake doet of de XP illegaal is of niet. Dit is een forum en we helpen hier elkaar.

  In de Handleiding/FAQ van het Forum staat het als volgt:

  [i:05ebc1cf1b][b:05ebc1cf1b]Plaats geen illegaal materiaal [/b:05ebc1cf1b]
  Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd.[/i:05ebc1cf1b]

  Tegen deze regel heeft Allcheats niet verstoten en dat hij regelmatig met een vraag komt zoals Passer laat zien, vind ik eerder positief dan negatief. Daar is het Forum immers voor.

  Kortom, laat de Mods modden en help ze via een PB als je iets ziet gebeuren wat in strijd is met de Handleiding. Maar richt je verder op het oplossen van elkaars problemen. Dat is nog eens veel leuker ook.

  mvgroet Edmond
 • OK, Edmond, maar zo zitten schreeuwen om problemen van je eigen handeltje op te lossen, zit me toch wat dwars, maar goed.

  Voor mijn part terug On-topic (en de rest regelen de mods dan wel :D )
 • [edit]
  ik verplaats mijn vraag wel naar het feedback-forum.
  [/edit]
 • Sorry voor die hoofdletters maar ik kan het gewoon niet hebben dat die zooi niet goed werkt terwijl dier ervoor het wel altijd heeft gedaan en zoals ook al gezegd is ik heb niks illegaals gedaan. En een winXP Pro install cd kost zo'n 700 euro geen 200. Maar wie weet een oplossing voor dit probleem???

  En ik post nog vrij weinig als je na gaat dat ik al 100000x problemen met iemand anders pc heb gevraagd hier wat was dat een klote ding zeg dus daar zijn de meesttte vragen van en niet van mezelf.
  [b:f308ea4eb0]3 Geen internet met ADSL light (1 maart)
  4 Is het mogelijk om op een .tk adres 2 linken aan te geven want ik heb sindskort een eigen webserver gemaakt. maar deze is niet dag en nacht online daarom heb ik ook nog een andere server die ik dan gebruik (18 maart)
  5 Wie weet hoe ik mijn cd-rom drive van de pc kan delen met mijn laptop.
  6 De laptop zelf heeft namelijk geen cd-rom drive. (20 maart)
  7 Ik gebruik op dit moment Simple Server van AnalogX. Maar wil een snelle veilige server opzetten waar ook php ondersteunt moet worden. Weet iemand hoe … (21 maart)
  8 Installeren van win98 op een laptop zonder cd-rom??? Spoed! (22 maart)
  9 Ik heb de programma's kunnen vinden maar hoe werken deze eigenlijk ik heb pkzip en pkunzip genomen maar onder xp werkte ze niet dus.(22 maart)
  10 Met veilig bedoel ik dus gewoon hackers buiten de deur houden of kan ik daar gewoon zonealarm voor gebruiken is die daarvoor geschikt (22 maart)
  hoe kopieer ik de bestanden vanaf floppie naar de hardeschijf onder dos???
  11 En de commando werkt niet onder xp (23 maart)
  drivers voor een 3COm 3C574 TX netwerkkaart??? werkend??????(30 maart)
  12 Aanleggen netwerk tussen win98 en XP? floppie werkt niet!!!! (01 april)
  13 HELP netwerk aanleggen via LPT?????????? (01 april)
  14 Als ik een nieuwe verbinding wil maken dan geavenceerd. Staan er 2 opties 1. binnenkomende verbindingen 2. rechtreeks verbinding met andere pc maken de 1ste kan ik wel aanvinken de 2de niet??? Dit geld voor winXP om een seriele verbinding aan te maken (2 april) [/b:f308ea4eb0]
  Deze zijn allemaal voor die andere pc gesteld dus!

  Bij voorbaat dank

  Alwin Winius
 • Aller eerst allcheats doe eens wat aan je taalgebruik, dan klink je mischien wat volwassener.

  En dan nu je probleem, heb je al er aangedacht om gewoon je key te veranderen?
  Ik ga je daar niet bij helpen, maar zoek eens via google naar keygen xp.

  Ik geeft het zelf toe ik heb dus geen legale xp versie (alle overige wel legaal maar dat doet er niet toe) en ik kan nog steeds alle updates
  via windows update binnen halen.

  Verder werkt deze link niet voor?

  http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=nl
  Daar kun je toch ook wel je updates vinden.
 • Met de key is niks mis en sorry voor mijn taal gebruik maar ik wordt een beetje gestrest hiervan ben al 5 dagen bezig en heb het er nog steeds niet uit.

  En het gaat niet alleen om de updates maar voornamelijk om msn
  dat is het irritantigste van alles

  Bij voorbaat dank

  Alwin Winius
 • En als je windows messenger nu de-installeerd en MSN messenger erop terug zet ??? werkt dat wel ? want volgens mij hoeft je daarvoor niet .NET paspoort aan XP toe te voegen !
 • Waar wil je die MSN MEssenger weg halen? Welke update hebben we het over? mvgroet Edmond
 • [quote:b49263248d="Edmond Varwijk"]Waar wil je die MSN MEssenger weg halen?[/quote:b49263248d]

  Als dit een vraag aan mij was ging het over Windows messenger. En over het de-installeren ervan op een XP machine.. :(
 • Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is, ik vind het ook een buitengewoon rommelig topic :P maar zal toch trachten de vraag te beantwoorden.

  Die updates zouden niets met de illegale versie van XP te maken mogen hebben, evenals de MSN Messneger. Ik weet dit uit zeer betrouwbare bron :wink: Probeer eens in configuratiescherm bij software de oude MSN versie te verijderen en een nieuwere versie te installeren. Misschien is de nieuwe MSN wat voor je. Hij is officieel nog niet uit, maar wel reeds te downloaden van http://www.msn-6.tk Dit zou dus niet illegaal moeten zijn, het is een uitgelekte versie maar niet verboden lijkt mij.

  Wat betreft de updates, wat gaat er precies mis? Het probleem kan enkele oorzaken hebben, bijvoorbeeld dat je in zijn geheel GEEN https-pagina's kan bezoeken of je geen IE browser gebruikt. Zoals je hopelijk weet moet je namelijk de Microsoft browser hebben om te kunnen updaten. Dus mijn hopelijk volgens jouw inziens wel goede en niet waardeloze tip is om 1. te kijken of je IE gebruikt en 2. te kijken of je andere https-verbindingen kan opzetten…


  Misschein is Linux wat voor jou? Het kost niets, je bespaard dus ide €10000 en het is haast net zo al dan niet gebruiksvriendelijker dan Windoos Probeer het eens, ik had ook wel eens de neiging me zo te uiten op het forum omdat dingen het niet deden… Ik kon mij alleen beheersen tot een wat beschaafder taalgebruik, maar vhet idee is hetzelfde. Als je een beetje een doorzetter bent, dat heb je nl. wel nodig, zou je best eens kunne proberen. Maar dit is natuurlijk een tip die off-topic is… Tot zover er bij dit geval een on-topic is…..
 • Nee ik heb MSN messenger al geprobeert maar als ik dan op aanmelden druk bevriest de hele pc en automatisch werkt ook niet.

  En hij heeft het altijd normaal gedaan dat is het rare zou het kunnen zijn dat er wat bij de server van het netwerk iets verkeerd staat??

  Bij voorbaat dank
 • Of je nu de legale of de illegale versie van XP hebt. De updates moeten gewoon binnen kunnen komen en worden geinstalleerd.
  Je moet alleen SP1 niet downloaden en installeren.
  Het is dan gelijk einde oefening.
  Ook schijnt SP1 niet lekker te draaien op de legale versies.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.