Vraag & Antwoord

OS Windows

format c in P magic

4 antwoorden
  • Na een mislukte operatie in P magic 8.0 is de c schijf ged. gewist en onbruikbaart geworden. Na datarecovery wil ik nu de boel formatteren maar dat wil niet lukken. De schijf is op een of andere manier corrupt en ik krijg de foutmelding: "bad boot signature byte". Hoe krijg ik de schijf nu weer bruikbaar? Overigens, ook windows is niet in staat de boel te formatteren. HD kaduuk? :(
  • ga naar www.bootdisk.com dl een bootdisk win98. start de pc op druk op del >zet de opstart volgorde C:>naar A: start de pc op met de bootflop en formateer je hdisk ,et format C:/s. als het formateren gelukt is dan kunje met de bootdisk ook meteen je cdrom drive aanspreken voor een goede install van je windows versie :lol: suc5 :lol:
  • Als je weer PM installeert volgende keer, gelijk een set rescue disks laten aanmaken. PM heeft de optie om dit te doen. :wink:
  • Bootdisks maken lukt niet op mijn computer. Heb het al X keer geprobeerd maar niets wekt, ook van PM niet, noch hamdnatig. win98 bootdisk idem. Eigenlijk, wat ik ook probeer met XP werkt niet. (vandaar mijn sig). Als iets wel werkt met XP zijn het die blauwe schermen wel. Vandaar ook die format, komt er linux op. Overigens, de 2e partitie van de schijf is wel goed, maar helaas te klijn. Schijf is iniedergeval niet kapot.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.