Vraag & Antwoord

OS Windows

W2000 installeren op system met Gforce4 Ti4200

6 antwoorden
  • Windows 2000 of XP installeren op mijn systeem is NIET mogelijk zolang mijn Gforce 4 Ti4200 videokaart erin zit. Wissel ik deze uit voor een TNT2 32mb dan kan ik ze wel installeren. Hebben meer mensen dit probleem of is mijn Gforce videokaart niet 100% ?? BVD
  • Ik heb dit probleem ook gehad met mijn GF 440MX... Echt wel balen... Verwisseld voor een GF2 GTS, werkt prima! Sterker nog: Had een draaiend Win98-systeem. Videokaart vervangen (dus van GF2 naar GF4). Werkte prima met de Detonator-driver! Wilde daarna de update naar WinXP doen, niets.... Is zeker wel balen, maar heb nog ergens een 8MB-kaartje liggen... :(
  • heel raar ging bij mij zonder problemen
  • kun je ook vertellen wat voor moederbord je hebt? Ik heb nl. hetzelfde met een msi k7t turbo moederbord, maar dan als videokaart een hercules radeon 8500. Windows 2000 of XP installeert niet als ik die kaart gebruik. Ik heb ergens anders gelezen dat het misschien op te lossen is met een bios update, maar dat heb ik nog niet geprobeerd.
  • [quote:35262214ad="rickh"]kun je ook vertellen wat voor moederbord je hebt? [/quote:35262214ad] Ik heb een Aopen AK73 Pro A moederbord.
  • [quote:a5958b458c="Anakin"]Ik heb dit probleem ook gehad met mijn GF 440MX... Echt wel balen... Verwisseld voor een GF2 GTS, werkt prima! Sterker nog: Had een draaiend Win98-systeem. Videokaart vervangen (dus van GF2 naar GF4). Werkte prima met de Detonator-driver! Wilde daarna de update naar WinXP doen, niets.... Is zeker wel balen, maar heb nog ergens een 8MB-kaartje liggen... :([/quote:a5958b458c] Inderdaad balen, ook omdat ik nogal eens "graag" alles formatteer en opnieuw installeer i.v.m. het sneller werken van de pc na een schone installatie. Heel irri als je dan elke keer je kast open moet draaien om die kaart te verwisselen. Uiteindelijk heb ik maar een Ghost image van mijn hdisk gemaakt .... dat schijnt ook goed te werken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.