Vraag & Antwoord

OS Windows

Startpagina (IE 6.0) veranderd en krijg de 'oude' niet meer

7 antwoorden
  • Hoi, Ik heb één of ander raar progje in mijn XP Pro zitten (waarschijnlijk opgelopen tijdens het surfen :( ). Dat progje zorgt er voor dat mijn startpagina is veranderd. Normaal gesproken heb ik een blanco pagina, dat vind ik prettig. Maar nu krijg ik telkens www.whazit.com. Ik heb de registerinstellingen al veranderd, dat werkt welgeteld één hele keer :o . Met 'zoeken' heb ik geprobeerd uit te vissen waar de instellingen zitten, maar dat lukt niet. Wie heeft er een geweldig idee om dit op te lossen???
  • G1 idee of je dit al gedaan hebt maar doe is: - Klik met de rechtermuisknop op de knop genaamd "Internet Explorer" kies vervolgens voor eigenschappen. - Selecteer tabbald algemeen. - Druk op de knop "Blanko" pagina. - Toepassen. - Ok Done (*hoop ik*)
  • Probeer Spybot S&D eens. Te vinden op: http://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download
  • Zie ook [url=http://www.spywareinfo.com/newsletter/archives/may-2003/27.php]hier[/url] Suc6. Ruud
  • [quote:ebfb2fc02d="Chrusher"]G1 idee of je dit al gedaan hebt maar doe is: - Klik met de rechtermuisknop op de knop genaamd "Internet Explorer" kies vervolgens voor eigenschappen. - Selecteer tabbald algemeen. - Druk op de knop "Blanko" pagina. - Toepassen. - Ok Done (*hoop ik*)[/quote:ebfb2fc02d] Tnx, maar dat was het eerste wat ik deed, zonder resultaat :-? . Ik ben in ieder geval bezig met de links goed door te lezen.
  • zoek ook maar eens met google op hijackthis .... en voortaan regelmatig op spy en ad ware scannen he ... dan had dit waarschijnlijk voorkomen geweest ... ik denk dat spybot hem wel vind ...
  • http://www.wilderssecurity.com/bhblaster.html

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.